Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Paul Potts fenomenas

Parašė Rasa 2008 Sep 2 3 Komentarų

Mūsų televizijose vėl prasidėjo naujasis sezonas, o su juo ir naujųjų talentų paieškos. Visų pirma ieškome dainininkų.  Kaip bebūtų kalbama apie tokių talentų paieškų šou, aš džiaugiuosi, kad jie iš viso yra. Juk kartais tai tikrai vienintelis šansas gyvenime žmogui įgyvendinti savo svajonę. Kalbu apie tai todėl, kad noriu paminėti realų atvejį.

Visa Europa, o gal netgi visas pasaulis eina iš proto dėl buvusio mobilių telefonų pardavėjo Paul Potts, dabar jau dainininko, kuris pernai dalyvavo Britanijoje organizuotame talentų konkurse ” Britain got talent”.

Vokietijoje  jo CD šiuo metu yra chat’ų viršūnėje, nors vyrukas dainuoja operą. Jį galima pamatyti Vokietijos telekomo reklamoje, kuri tęsiais kelias sekundes, bet klausant šio vaikino pašiurpsta oda.

Fenomenas turbūt yra tame, kad nieks nesitikėjo iš gana neišvaizdaus, kreivais dantimis vyruko nieko panašaus, kai jis žiuri komisijos nariams pasakė, kad padainuos operą. Jie tik susižvalgė tarpusavyje, kreivai nusišypsojo ir … jau dainos viduryje vienas narys sėdėjo išsižiojęs, kitas verkė..

Tai iš tiesų buvo tarsi stebuklas. Balsas tikra Dievo dovana.

Dabar šis vaikinas turi milijoninės vertės kontraktus, susidėjo naujus dantis ir vis dar negali patikėti, kad tai realybė.. O  juk savo nuostabų balsą jis turėjo nuo vaikystės ir dainavo chore nuo vaikystės, bet be to šou niekada nebūtų gavęs šanso.

Džiaugiasi už jį nepaprastai daug žmonių.

Čia galite pažiūrėti jo atrankos momentą:

Kategorijos: Įdomybės

3 Komentarų iki šiol.

  1. Justas says:

    Na jo, puiku pradeti ryta asaromis, ziurint si video. Puiki Peleniaus istorija ir nuostabus montazas:)

  2. shiny says:

    uf. visa nušiurpau ir susigraudinau nuo to video (: žinojau apie šitą bičą jau anksčiau, dokumentinį filmą rodė per švedišką TV, bet vistiek kiekvieną kartą įspūdį palieka nerealų.

  3. Tomas says:

    Fantastiskas balsas. Didziule pagarba siam talentui