Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

nepazistamoji

Kartais savo automobilio nuotrauką gali pamatyti internete visai atsitiktinai..

Žinoma, atskirti, kad tai Tavo automobilis gali padėti arba jo išskirtinė spalva, arba automobilio valstybinis numeris. Man pasisekė dvigubai, nes netgi  abi šios sąlygos įvykdytos.

Mano brolio draugas viename gerai žinomame interneto pažinčių portale aptiko merginą, kuri drąsiai pozuoja prie mano automobilio. Tai jos pagrindinė nuotrauka prisistanat.

 Žinoma, kad brolio draugas žinojo, kad tai ne aš, tačiau daugeliui kitų vartotojų automatiškai turbūt atrodys, kad mergina nusifotografavusi prie savo automobilio. Kas būtų labai natūralu. Dažniausiai žmonės fotografuojasi prie savo automobilio, na, nebent tai būtų koks nors super naujas ar prabangus, arba gal Formule 1 bolidas. Tačiau nemanau, kad tokios nuotraukos padeda greičiau surasti draugą, kurio ieškai gyvenimui.

Taigi, taip ir nesuprantu koks tikslas tai daryti.

Pati mergina labai graži, matosi, kad linksma ir matosi drąsi. Savo ruožtu palinkėčiau jau kuo greičiau surasti draugą.

Galbūt  tada bus smagu fotografuotis tiesiog prie jo prisiglaudus, gamtoje.. :)

Kategorijos: Įdomybės

9 Komentarų iki šiol.

  1. Rasa says:

    Drįsčiau prieštarauti, kad tokios nuotraukos nepadeda susirasti draugo. Kai ieškai pažinčių portaluose – nuotrauka daug ką apie asmenybę ir jos prioritetus parodo (ir man atrodo bet kam aisku, kad mergina nuotraukoje nera savininke) – kad jai svarbus grazus automobilis, kad mergina tokia… kaip cia pasakius…. linksma. Stai potencialus jaunuolis-draugas-pazinciu ieskotojas pamatys nuotrauka ir supras, kad mergina neabejinga graziems automobiliams, nori buti matoma, megsta buti demesio centre – jau zinos, ar jam reikia girtis turima Audi su “spoileriais” bei pazintimis su Balius 2 grupes nariais ir t.t.

  2. anda says:

    Bet negi gaila? Iš įrašo atrodo, kad autorė dėl nuotraukos pyksta :)Juk neatsisėdo, neužlipo ji ant to mašiniuko galų gale :) Tiesiog papozavo, o ir nuotraukos kompozicija man visai patinka.
    Beje, nemanau, kad ji norėtų parodyti, kad tai jos automobilis. Greičiau, kaip, kad rašė pirma komentatorė, tai užuomena kokių vaikinų ji ieško.

  3. Rasa says:

    Tiesa sakant man visai negaila, kad prie mano automobilio fotografuojasi. Greičiau gal kiek juokinga ir keista, nes nematau jame nieko įdomaus. Ir man tiesiog motyvai tai daryti įdomūs paanalizuoti. Tai tiek.
    Man ta mergina labai gražiai atrodo šalia jo.. :)

  4. noname says:

    kvaiša ta merga, tiksliau eilinė, vidurkinė, o tai reiškia – neverta dėmesio. per daug normali, kad butu idomi

  5. noname says:

    beje, net labai nepanasu (fotkeje) kad ta blondine fotkintusi prie savo auto.

  6. Rene says:

    O man istorija labai juokinga.Mano sūnūs jau seniai uzsidirbineja vasaromis.Tai ju pirmoji masinyte buvo Micra (mazute raudona),uz 1000lt-picas veziojo ir nusipirko.Na,dabar daug ir nepasikele -masina turi mazda,bet sena,panasiai uz 1000euru.O ta Mazda taip ir nepbepardave,nes ji vaziuoja,i metala dar gaila,ismest -nesam tokie turtingi.Tai va,mano sunus tycia i pasymatyma karta nuvaziavo su ta Mazda,ir pasiule merginai pasivazinet.Nesedo!Po to isvadino ji asilu,kad pasisaipe,o mergina ,butent,buvo,nusifotkinus prie svetimos masinos ,tokiam pazinciu portale.As ,nesakau,pasisaipe maniskis,bet ,kaip sakant-tuo paciu metodu.Kam rodytis tuom,kuom nesi?Kartais ,o kazkodel isitikinus,kad net dazniausia,prie brangiu masinu vairo sedi ju net neuzsidirbe jaunuoliai,kurie nesupranta nei mokslo,nei darbo vertes.Tai va,tokiu paneles ir iesko…bet man juokinga…Ot idomu butu ,gal dar ne viena yra nusifotografavus.Automobilio spalva tai moteriska ir pats toks grazustis.:-))juokingos tos mergaites.

  7. Rene says:

    Ta Micra sena nepardave (pasitaisau)

  8. Edita says:

    AS manau, pas jus buvo Baliushka (mergvakaris, vestuves ar panasiai), nes panele su ne kasdieniska suknele,linksma faina , foto prie ko?…aha viena masina stovi…ir truputi kitokia…prie juodos reikia atrodyti solidiziai, balta foto nesiziuretu, o sita oranzine!..faina, pykst, pokst…ir grazi nuotrauka gavosi…o i pazinciu portala idejo tik todel, kad grazesnes foto neturejo, gal tiksliau linksmesnes…o Rasa, tu jai parasyk ir sakyk, ko prie mano masinos stovi…?

  9. Irma says:

    Viename interneto portale mačiau panašią nuotrauką, kurioje mergina pozavo prie mano draugo šeimos automobilio, o po nuotrauka buvo užsirašius, kad tai jos mašiniukas :) taigi tikriausiai kai kurios merginos iš tiesų nori pasirodyti kuo nesančios ar sudaryti kažkokį įspūdį.