Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

 V.Labutis ir E.Kanevičius

Vasarą daugelis atostogauja, tačiau tie, kurie lieka Vilniuje, vakarais tikrai nori pasimėgauti gera muzika bei puikiu maistu. Juk vasara pas mus tokia trumpa..

Mano svajonė visada buvo tai, kad “Haziendoje” vyktų  muzikos vakarai, kuriuose skambėtų ne tik profesionali ir nuostabi muzika, bet ir būtų galima ramiai pabendrauti su draugais prie taurės vyno be jokių įsipareigojimų tik klaustyt ar tik valgyti..

Taigi, ir liepos 9 dieną, 20 valandą, restorano  lauko terasoje koncertuos nuostabus džiazo duetas- V.Labutis&E.Kanevičius.

Šio dueto debiutas įvyko Birštono džiazo festivalyje 1994 metais. Nuo tada ansamblis periodiškai  koncertuoja Lietuvoje ir užsienyje.2005m.išleido CD “Concerto Grosso“.

Vakaro metu galėsite paskanauti terasoje ant grilio kepamų užkandžių, kepsnių, mėgautis vynu už specialią kainą..
Būtinai rezervuokite staliuką, nes vietų skaičius ribotas.
Telefonas rezervacijai: 8-699-16781 arba +370 5 2121389.

Daugiau informacijos apie atlikėjus:

VYTAUTAS LABUTIS (1960) – Lietuvos džiazo muzikantas-multiinstrumentininkas, grupių lyderis, kompozitorius. Groja įvairių rūšių saksofonais (altiniu, tenoriniu, sopraniniu, baritoniniu) bei bosiniu klarnetu, o taip pat klavišiniais (neretai daugiau nei vienu instrumentu tuo pačiu metu). Išsiskiria plačiais kūrybiniais interesais, universalumu ir lankstumu, bei kuriamos muzikos konceptualumu, emocionalumu ir savitu stiliumi, sujungusiu džiazo, folk, akademinės, eksperimentinės ir alternatyviosios muzikos raišką.

EUGENIJUS KANEVIČIUS (1959) – kontrabosas, bendradarbiauja su įvairiais Lietuvos atlikėjais: T.Kutavičiumi, L.Mockūnu, A.Gotesmanu, S.Sasnausku, P.Vyšniausku, A.Jofe, groja V.Tarasovo “Lithuanian Art Orchestra” bei solo. Su įvairiais projektais bosistas dalyvavo daugybėje džiazo festivalių Lietuvoje ir užsienyje. E.Kanevičius ne tik griežia bosu, bet ir komponuoja – yra sukūręs dainų ir giesmių, muziką teatrui bei dokumentiniams filmams. Jis – vienas originaliausių Lietuvos džiazo kontrabosininkų, pasižymintis harmoniniu bei polifoniniu mąstymu, išsiskiriantis išradingomis ir originaliomis interpretacijomis.

Kategorijos: Restoranas

Vienas Komentaras iki šiol.

  1. rene says:

    Man kazkodel visad gaila jaunu muzikantu.Tarp ju yra labai geru,tik jie nesiverzia i scena,uzsidirba uzsienyje,o gaila,galetu parodyti,kad tokie yra ir mums.Ir gaila dar todel,kad labai nusivyle musu poziuriu i muzika.As irgi pritariu,kaip muzike,girdziu ir matau beskonybe,brukama per viesuosius kanalus,o juk is to ir susidaro nuomone,kas gerai,o kas ne.
    Labai dziaugiuosi,kad Jusu restorane skambes gera muzika,Sekmes JUms!