Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Madonnos koncertas Varšuvoje

Parašė Rasa 2009 Aug 17 1 Komentaras

madonna

Į mano vienos iš mėgstamiausių atilkėjų koncertą Varšuvoje vykau autobusu.  Tikrai tik dėl kelių atlikėjų šiame pasaulyje tai daryčiau..

Norėjosi pajusti kaip jaučiasi tikrieji fanai, kurie į mėgstamo atlikėjo koncertus keliauja nepaisant ilgos kelionės autobusu, ilgo laukimo stadione..

Buvo smagus patyrimas.. :)

Ypač buvo smagu po koncerto, kai masės žmonių ilgai ėjo gatvėmis prie savo automoblių ir grūdosi miesto transporte, mes ramiai priėjome iki mūsų laukusio autobuso ir ramiai užmigome..o ryte jau pabudome Vilniuje..

Madonna buvo nuostabi kaip visada. Manau, kad ją pakartoti nepavyks niekam.

Ir ją arba myli, arba jos nekenti.

Ji ir šiame koncerte provokavo savo apranga, tačiau visi sutiks- tiek energijos ir jėgos turėti ir sugebėti ją perteikti visiems- išskirtinė dovana. Madonna tiesiog šėlo!!! O ji tą dieną buvo savo 51-ojo gimtadienio išvakarėse.

Kai matai ją suvoki, kad darbu ir pasišventimu yra viskas įmanoma pasiekti. Tai moteris, kuri ir koncerto metu pakartojo- I LOVE MY JOB ( aš myliu savo darbą).

Įpatingai jautrus momentas buvo tada, kai Madonna prakalbo apie savo gimtadienį. Daugelis lenkų fanų buvo su baltomis iš popieriaus iškirptomis širdimis ( jie matyt buvo spaudos ir kitų komunikacijos priemonių pagalba ar kitaip visi tai susiorganizavę, nes mes lietuviai pvz.to nežinojome). Žodžiu, visa publika iškelusi baltas širdis sveikino ją su gimtadieniu ir tada ji pamatė dar vieną plakatą, kuriame parašyta- “YOU CHANGE MY LIFE” ( tu pakeitei mano gyvenimą). Madonna tada sako:

– Kai aš matau tiek jūsų akių ir šypsenų- galiu drąsiai pasakyti tą patį- YOU CHANGE MY LIFE. Ir dar.. tai geriausia dovana mano gimtadienio proga.

Ir tada ji dainavo vieną savo baladę, kuri yra gana liūdna, bet labai graži- “You must love me”. Tai daina parašyta Andrew Lloyd Webber miuziklui “Evita”. Esu skaičiusi knygoje apie Madonną, kad šis muziklas jai buvo visom prasmėm labai svarbus- kaip aktorei, kaip muzikei ir šiaip kaip moteriai.

Man žinoma šita daina buvo tokia netikėta išgirsti koncerte, nes ji man pati gražiausia ir nuoširdžiausia iš jos dainų, tačiau visiškai nėra tokia populiari ir žinoma kaip kitos, dėl to niekada nesitikėčiau, kad ji įjungs ją į pasaulinį savo turą..

Žodžiu, ir šita mano svajonė išsipildė.

Man buvo įdomu pamatyti kaip viskas funkcionuoja, kai vienoje erdvėje  yra daugiau nei 70.000 žmonių. Visa logistika, apsauga ir netgi aprūpinimas maistu, gėrimais suorganizuota puikiai ir labai profesionaliai. Žmonių masė, bet nei vieno mušeikos, nei vieno pikto..viskas ramiai ir dėl vieno tikslo- MADONNA.

Ir jos pamiršti turbūt negalės niekas kas ją matė..

Kategorijos: Kelionės, Laisvalaikis

Vienas Komentaras iki šiol.

  1. Vilma says:

    Sutinku, Rasele, koncertas buvo nuostabus … :)))