Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

pape

Visai neseniai vienas mano draugas pareiškė, kad “Facebooke” kabo tie žmonės, kurie yra vieniši- neturintys draugų, nelaimingi savo santuokoje ir pan.

Kadangi jis pats “Facebook”e labai aktyvus, tai šį jo pasakymą nutariau apmąstyti, o ne “išmesti į šiukslių dėžę” kaip pavyduolio pamąstymus.

Taigi, man asmeniškai visiškai neatrodo, kad “Facebook” yra vienišų žmonių susitikimo vieta, nes begalė mano pažįstamų, kurie yra ten, yra beprotiškai užsiėmę, aktyvūs ir laimingi savo šeimose. Jiems reikalingas dinamiškas bendravimas, o tai ir siūlo “Facebook”.

Čia būdamas žinai daugiau, greičiau kas kuo gyvena, kas vyksta ir neapsiriboji savo buvimo vieta. Kaip ir visur kitur, čia būna nemažai ir visai nereikalingų ir beverčių dalykų, tačiau čia jau paties pasirinkimas ar tai skaitysi ar nebe, ar su kažkuo draugausi ar nebe.

Žinoma, galima filosofuoti kas yra laimė, kada žmogus vienišas ir t.t. ir tik tada daryti išvadas..Sutinku, kad atsiradus kažkiokiai naujai veiklai ar meilei- žmogus daug mažiau praleidžia laiko prie PC, tačiau tai labiau priklauso nuo pačio žmogaus- juk kiti ir guledami lovoje rašo naujienas apie save.. :)

Vieni čia labiau aktyvesni ir rašo į dieną po 10 kartų kaip jaučiasi ir ką veikia, kiti – tik keletą kartų per savaitę, kai kurie iš vis nerašo nieko apie save, tačiau skaito viską ir komentuoja.

Kiekvienas turi savo priežastį kodėl yra ten, kiekvienas turi savo tikslą ir manau, kad kol randami atsakymai ir tai visus tenkina – galime tik pasidžaigti, kad toks socialinis tinklas yra.

7 Komentarų iki šiol.

  1. Beata says:

    ash Rasa su Tavim visai sutinku. Shiaip manau kad facebookas labai geras dalykas bendrauti ir zmonem kurie turi savo agenda..
    ash noreciau ji ishmokti geriau naudoti…gal tu man gali pasakyt, kaip padaryti kad blogo irashai butu ant facebuko, kur pas tave buna? prie notes?
    Shiaip turiu draugu kurie labai labai buvo prieshishkai nusiteike bet paskui vistiek prisijunge, manau reikia priprasti prie FB ir neperlenkti lazdos :)

  2. Rasa says:

    Mieloji, va kaip reikia daryti.. :)
    *reikia eiti i savo Notes
    *desineje puseje turi buti stulpelis su Import
    *ten reikia ivesti blogo RSS adresa:
    http://beatosvirtuve.blogspot.com/feeds/posts/deault?alt=rss
    *i fsio

  3. Sigita says:

    Kazkaip jau norisi, kad ka nors parasytumet- jau seniai jokiu nauju rasineliu…

  4. Rasa says:

    Miela Sigita, aciu uz smagu paraginima..kazkaip neprisedu prie rasymo. Skaitau knygas, begu visur ir viskas..nepazadu, bet bandysiu siandien gal kazkaip ramiai prisesti prie PC ir tada kazkas gausis.. :)

  5. Edita says:

    o man prasau parasyti, kodel zmones randa malonuma ar ka tose knygose…? jei ko nezinau, susirandu, perskaitau, bet kodel vos ne kas vakara kiti skaito…? va sito tai nesuprantu…:-)

  6. Edita says:

    ir ne fsio , o vsio:-)

  7. xbondx says:

    http://xbondx.net – Naujausi filmai internete nemokamai.