Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

aut.E.Tutkus

Dar nežinojau, kad televizijos stengiasi, kad žiūrovai nežiūrėtų per jas transliuojamų reklamų. Bet smagu, kai tai nutinka.

Vienu metu, vienu laiku prasidėję tą patį žiūrovų segmentą prie ekranų pritraukiantys TV šokių projektai iš pradžių papiktino žiūrovus. Kam ta kova tarp kanalų, juk norisi žiūrėti ir ten ir ten. Tie, kurie domisi šokiais, niekada jais nepasisotina, o be to labai skirtingi veikėjai surinkti į tuos projektus.

Tačiau gera žinia tai, kad gali žiūrėti abu projektus, nes prasidėjus reklaminei pauzei viename tiesiog perjungi kitą kanalą ir žiūri šokius toliau. Taigi, taupai laiką, galbūt šiek tiek neįdomių kalbų praleidi, tačiau gali sekti eigą.

Bet kokiu atveju, tiek viename, tiek kitame kanale reklamos VISIŠKAI nežiūri. Taigi, mums gerai, o kaip reklamos užsakovams? Ar jie labai džiaugiasi?

Pvz.Vokietijoje, kai skirtinguose kanaluose rodomos itin didelį populiarumą turinčios laidos, kažkokiu mums nežinomu, o jiems patiems labai gerai žinomu būdu padaroma taip, kad reklamos visada beveik sekundė sekundei prasideda kartu skirtinguose kanaluose. Taigi, tu tiesiog lieki tame kanale, kurį žiūri, nes perjungti nėra prasmės. Tokiu būdu pasirenkam laida labai aiškiai.

Bet man labai smagu, kad per LNK galiu matyti savo buvusį šokių partnerį Artūrą, per TV3 klausytis komisijos pirmininko J.Smorygino ir t.t.

Kategorijos: Laisvalaikis, Verslas

2 Komentarų iki šiol.

  1. A+ says:

    Na televizijos su tokiais projektais tai ne tik gelbėja nuo reklamų, bet priverčia susidomėti knygomis ir žvaigždėmis. Kai tik durnadėžės pradeda rodyti lietuviškus “autorinius projektus” – drasiai gali imti knygą arba eiti laukan pažiūrėti į žvaigždes…

  2. kazin says:

    nezinau kaip cia yra, bet turbut pasiseke Jums nematyti reklamu. atrode kad laidos vienodu zingsniu zygiuoja su reklaminem pauzem :) bet gera pabegt smorigino i lnk, jei nepapuoli ant valinskienes.