Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Rašymas, bėgimas ir ilgesys..

Parašė Rasa 2010 Dec 30 4 Komentarų

Baigiasi metai, kuriuose labai mažai rašiau..nes buvo įvairiausių priežasčių nuo neturėjimo laiko, nustatymo, kad kažkuris pastebėjimas nevertas dėmesio, kasdieninio tingulio ir visokių kitų mažmožių. Tačiau didžiausia priežastis matyt tai klausimas sau pačiai ar rašyti ČIA, žinoma, kad su išlygomis, ar rašyti tik SAU ir ranka. Bandysiu derinti abu variantus.

Per tą laiką buvo daug įdomių susitikimų, daug įdomių perskaitytų knygų.. visko labai daug, bet pasidalinta įspūdžiais šioje erdvėje nebuvo.

Paskutinius  pusę metų susidėliojo viskas taip, kad daugiau būnu Bonoje nei anksčiau. Teoriškai lyg ir turėčiau daugiau laiko, nes neinu į darbą, bet praktiškai gyvenimo ritmas čia kitoks- į maisto prekių parduotuvę nuvažiuoti reikia vos ne pusdienio, išėjus į miestą pusdienio taip pat nėra, bendravimas kažkaip iįgi lėtesnis, t.y. ilgiau pabūnama kartu..

Kalėdos čia visai kitokios ir ne vien tik dėl to, kad nieks nelaužia plotkelės, valgo mėsą jau Kūčių vakarą..Jau nekalbant apie tai, kad man truko mamos, artimųjų ir mano šuneliukų, šį kartą man pritrūko paprasčiausios ramybės ir nuoširdumo. Niekada nebuvau paviršutinio bendravimo fanas..niekada nebijau būti atvira ir stengiuosi turėdama nors 5 minutes laiko kalbėti ir klausyti apie tai, kad žmogus svarbu. Man patinka kai kalbasi širdys..ir nereikia laukti net Kalėdų, tačiau būtent jų metu tai tarsi iškyla į paviršių.

Ir jaučiu kaip pasiilgstu rašymo..skaitytojų..

Žinau, kad kitais metais vėl rašysiu.

Kategorijos: Pamąstymai apie..

4 Komentarų iki šiol.

  1. Lelija says:

    Džiugu,kad vėl rašai,nes ėmiau nerimauti, kad kas atsitiko… Visai gera skaityti tai, kas neįpareigoja ir paprasta.
    O visiems skaitytojams Naujųjų metų proga ir asmeniškai Tau artėjančio gimtadienio proga siunčiu linkėjimą A. Baranausko žodžiais: “Linkiu Jums stiprios sveikatos, tvirtos kaip plienas, ilgo amžiaus ir kaip kruša gausiai krintančios visokios sėkmės”. (Iš laiško tėvams).

  2. Laima says:

    Aciu, Rasa, uz naujus irasus!Ju pasirodymas – it netiketas naujametinis siurprizas.Jus rasykite,Rasa. Rasykite taip, kaip paprastai rasote – atvirai, kasdieniskai, be patoso, o mes – skaitysime ir su nekantrumu lauksime naujai pasirodanciu irasu. Sekmes! Laimingu nauju metu ir gero gimtadienio!

  3. Rasa says:

    Aciu labai uz grazius palinkejimus.

  4. Fanas says:

    p.Rasa, visų pirma rašykite Sau. Šie įrašai didžiausią vertę įgaus po kelių metų kai klausimai bus atradę atsakymus, o šiandieniniai pamąstymai ir rūpesčiai taps tos dienos brandos požymiu.
    Išties, iš patirties žinau, kaip įdomu stebėti savo asmenybės pokyčius. To svetimi neįžvelgs, be to jiems ir neįdomu. :-)
    Visų praėjusių švenčių proga linkiu mėgautis aplinkybėmis, gyvenimu ir žmonėmis kurie supa. Juk ne lietuviški/katalikiški 12 patiekalų mus daro laimingais.
    P.S. Sakote pritrūkote nuoširdumo? Neapsirikite, kai kas jausmus išreiškia kitaip. Svarbiausia Jūs pati būtumėte nuoširdi….pati sau ir su savimi. ;-)