Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Proto lavinimo kaina

Parašė Rasa 2011 Feb 1 4 Komentarų

Viename žurnale skaičiau kaip svarbu nuolat lavinti savo protą, kad jis būtų guvus ir nesirgtum Alzheimerio liga.

Vienas iš paprastų ir kasdieninių būdų yra į darbą kasdien bandyti važiuoti ne tuo pačiu, o kas kart vis kitu keliu.

Tai pasakykite man, kiek žmonių gali nuolat tokiu būdu lavinti savo protą, jei kuro kainos auga kaip ant mielių ir kelionės maršrutas renkamasis kuo trumpiausias?

Kategorijos: Aktualu, Pamąstymai apie..

4 Komentarų iki šiol.

  1. noname says:

    reikia važiuoti dviračiu arba palikti mašiną 2-3 kvartalus iki darbo, tada atsiras ir proto ir kūno lavinimas ir abiejų kartu.
    variantų visuomet yra, bet kaip sakė klasikas: reikia lavinti protą.

  2. Irma says:

    Na manau, kad šį proto lavinimo galima pritaikyti pagal savo galimybes. Nebūtina sekti aklai tuo, kas parašyta. Juk galima lavinti protą ir pasirinkus kitą kelią iki parduotuvės, ar paimti dviratį.

  3. Edikas says:

    Galvoju, kad protą lavinti galima ir kitais būdais, žymiai pigesniais. Pvz.:kryžiąžodžių sprendimas[nors pats tai tyngiu]. O kuro klausimas – rimtas ir opus. Man juokingiausias yra pasakymas: ”Turim Lietuvoj gamyklą, o kuras brangiausias visame regione!” Mes nieko nebeturim ir nieko nebespriandžiam. Mum liko gamyklos paliekama didžiulė tarša ir ekologinės nelaimės. [tokia mano nuomonė]

  4. Justas says:

    Labiausiai patikę proto lavinimo patarimai iš knygos “Keep your brainalive”: http://www.saltinis.eu/knygos/keep-your-brain-alive-smegenu-lavinimas/