Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Back from Kenya

Parašė Rasa 2011 Oct 2 1 Komentaras

Nepamirštama ir nepakartojama daugiau nei 2 savaičių kelionė po Keniją baigėsi. Kelionė, kurios metu kiekvieną dieną pamatydavome ir išgyvendavome kartais daugiau, nei per metus gyvenant namuose..

Pagaliau jau Lietuvoje.. Nepaprastai gražus ruduo Vilniuje..

Po šios kelionės šiltas vanduo duše, elektra, švara ir nuostabus maistas neatrodo kaip savaime suprantams dalykas, o nuolat teikia daug džiaugsmo..Visai nepasiilgau mobilaus telefono, televizoriaus ir nuolatinio bėgimo visur..

Mano norai bene kasdien įdėti po įrašą apie kelionę baigėsi jau pačią pirmą dieną atskridus į Nairobi- kelionės metu arba nebus interneto, arba būsiu tiek pavargus, kad vos vilksiu kojas, arba iš vis nebus elektros.. Todėl nusprendžiu, kad rašysiu dienoraštį ranka ( ką labiausiai ir mėgstu daryti), o jau grįžus viską sudėsiu čia. Rašiau daug ir labai atsakingai, nes norėjosi užfiksuoti kiekvieną momentą.

Taigi, bandysiu kasdien ar kas antrą dieną įdėti po įrašą. Beje, laiko suvokimas ten taip pat šiek tiek kitoks- skubėjimo jokio. Ko nespėji šiandien, padarysi ryt..svarbiausia spėti nuveikti kasdieninius darbus. Mes taip pat kažkaip keistai atsipalaidavome ir kartais ryte atsibudus tekdavo pamąstyti kokia gi šiandien diena.

Kviečiu užsukti tuos, kuriems įdomu pamatyti daug gamtos ir gyvūnų fotografijų, pamatyti ir pajausti Kenijos gyvenimą mano akimis ir mintimis.

Kategorijos: Aktualu, Kelionės

Vienas Komentaras iki šiol.

  1. Rima says:

    Kazkaip gyvenime ateina laikas, kai supranti, kad neskubeti yra turtas.