Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Moterų rankinės turinys

Parašė Rasa 2008 Oct 2 0 Komentarų

Mano rankinės visada labai didelės ir sunkios. Joje yra tikrai visko daug ir aš dažnai galvodavau, kad nešiojuosi per daug smulkmenų. Ir rankinių moterims reikia daug.. :)

Stebiuosi kaip moterys sugeba mažoje rankinėje turėdamos tik keletą daiktų jaustis saugios.

Tačiau skaitydama vieną knygą atradau sąrašą, kas turi būti kiekvienos moters rankinėje ir nusiraminau.Taigi, štai tas sąrašas:

  1. Piniginė ir pinigai joje. Visada reikia turėti smulkių monetų ( automobiliui parkuoti, žurnalui ar vandens buteliukui nusipirkti ).
  2. Užrašų knygelė. Juk nežinai kurioje vietoje į galvą šaus geniali idėja. Be to, kalendoriuje galite susirašyti visus susitikimus.
  3. Rašymo priemonė. Kai reiks užsirašyti kieno nors numerį ne į mobilaus telefono atmintį juk nerašysi lūpų dažais. Tačiau svarbu, kad rašymo priemonė būtų su dangteliu, nes kitaip ji išteplios visą jūsų rankinės pamušalą.
  4. Lūpų dažai. Vienas dienos metui, kitas vakarui.
  5. Lūpų blizgesys. Kai reikia atrodyti labai žavingai. Be to jį naudoti labai patogu kai šalia nėra veidrodžio.
  6. Kvepalai. Buteliukai, kurios gaunate pabandymui parduotuvėse ar randate žurnaluose tam labai tiks, nes nėra sunkūs ir neužima daug vietos.
  7. Raktai. Buto raktai ir automobilio raktai. Net jei jūs dažnai ką nors vis pametate, raktus reikėtų labai saugoti. Visai neblogai atsarginius raktus palikti darugei, kuriai galima paskambinti net ir 3 val. ryto.
  8. “Žiogelis”. Kartais sagos ištrūksta pačioje netinkamiausioje vietoje ir pačiu netinkamiausiu laiku. Taigi, svarbu būti pasiruošus. Na, o jei rankinėje bus ir siuvimo rinkinys, kurį galima rasti viešbučio kambariuose, tai nieks nebaisu.
  9. Kompaktinė pudra. Nieko nėra baisiau nei blizgantis veidas. Arba tai, kad negalite pasižiūrėti ar atrodote puikiai ir akių tušas nenubėgo. Be to, neįdomioje kompanijoje galima turėti puikų alibi, kai išeini pasipudruoti nosytę ir negrįžti atgal.
  10. Vizitinės kortelės.
  11. Batai ir pleistras nuospaudoms. Didelėje rankinėje gali tilpti ir atsarginiai bateliai. Plastikiniai maišeliai, ypač su prekybos centro logo, nepageidaujami. Patogūs bateliai gali labai praversti jei reiks eiti ilgesnį kelią nei numatėte ar po darbų draugai pakvies užsukti į kavinę.
  12. Šukos. ( man nereikia :) )
  13. Popierinės servetėlės.
  14. Aspirinas.
  15. Mėtiniai saldainiukai.

Taigi, visai nemažas turtas..bet šis sąrašas man rodos dar nepilnas.

Kategorijos: Įdomybės, Laisvalaikis