Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Kaip uždirbti milijoną :)

Parašė Rasa 2008 Aug 16 18 Komentarų

Vakar grįžau iš pajūrio ir buvau nusprendusi rastyti apie Olimpiadą, kamščius Palangoje ( kurioje nebuvau) bei dar daug dalykų, tačiau nuvažiavus apispirkti į “Akropolį” maisto nutiko labai keistas ir juokingas nuotykis, kuris davė verslo idėją. :)

Pasiimant vežimėlį pirkiniams šį sykį lyg nujausdama kažką negero įkišau ten ne 1 litą, o specialią MAXIMOs plasmasinę monetą. Kadangi visą savaitę buvau be lietuviškos spaudos, o įvykių tikrai daug, iškart patraukiau prie spaudos lentynų, įsidėjau keletą žurnalų, laikraštį ir susikaupusi žiūrinėjau toliau. Vežimėlis paliktas nuošaliau, nes juk jame įdėti mano pirkiniai ir maniau, kad jis niekam nerūpi. Deja, kai norėjau dėti kitą žurnalą, vežimėlio jau nėra..mano pirkiniai iškrauti ant lentynėlės šalia.. :) Pirmiausia apsidairiau, galvodama, kad kažkas per apsirikimą jį paėmė, o paskui juokiausi, nes suvokiau, kad jį man pavogė.  Senelis, kuris tvarko vežimėlius į mane žiūrėjo su įtarimu, juk juokiasi moteris viena sau, iš nieko. Kai jo paklausiau ar nematė kaip kažkas paėme mano vežimėlį ir pasakiau, kad buvau jį palikusi šalia, o pati varčiau spaudą, jis tik rimtai palingavo galva ir pasakė, kad poniai ne žioplinėti reikia, o vežimą saugoti. :)  Ir tikrai, pasimokiau, nes viską laiką toliau vežimėlio nepaleidau iš rankų. Juokinga, bet yra labai nemalonu kad net ir vieną litą iš tavęs kažkas nugvelbia.

Taigi, smagu tik dėl to, kad mano vežimėlio globėjas lito neras, tačiau jei jis “dirba” kasdien, įvairiuose prekybos centruose ( mėtydamas pėdas nuo apsaugos kamerų ), vieną dieną teoriškai galėtų tapti milijonieriumi.. juk prekybos centrų valdytojai pirkėjus skaičiuoja milijonais..

Kategorijos: Įdomybės, Verslas

18 Komentarų iki šiol.

  1. scania says:

    Nebus milijonierius. Aš vežimėliuose naudoju dviejų centų monetas :)

  2. Rasa says:

    Tai ,zinai, ir puiku, kad nebus, nes milijonieriai-vagisiai yra baisus dalykas..

  3. Žavinta says:

    Milijonieriumi gal ir ne, bet neblogai užsidirbti gal ir galima. Žinoma tik tol, kol apsauga pastebės.
    Tokia įdėja juk ir filme Terminalas buvo panaudota.

  4. Žavinta, terminale jis nevogė vežimėlių, o tik stumdė tingių amerikonų paliktus.

    Bet čia tai turbo bajeris. Niekad nebūčiau pagalvojęs, kad reikia vežimėlį saugot.

    Na, bet aš dažniausiai krepšį imu :)

  5. Valentina says:

    ;) Irgi niekada nepagalvojau saugoti vėžimėlį. Nors apie uždirbimą esu pagalvojus. Ypač automobilių aikšelėse, nes ankščiau tokių “padėjėjų” buvo daug…

    Tik dėja, ir pati duodu uždirbti tik 2 centus.

  6. […] nebūčiau pagalvojęs, kad prekybos centre reikia saugoti prekių vežimėlį. Juk už prekes dar nesumokėta. Kitą kartą pagalvosiu du […]

  7. Kestutis says:

    Geriausias būdas dėti į maximos vežimėlį ne 1Lt ir ne 2ct, o 20ct, nes atkabinęs vėžimėlį gali centus išsiimti. Tik vėliau nepamirkit vežimėlį nuvežti į vietą, nes negražu palikinėti juos mašinų aikštelėje ar kur nors ant tako.

  8. coverofvogue says:

    Bet tai kiek darbo – išiminėti visas prekes tikintis vieno lito ir dar patiriant nuolatinį stresą nes “auka” gali bet kada atsisukti :D O tada jau kas per nejauki situacija… Gal čia tiesiog jūsų gerbėjai jus persekioja ir nori žūtbūt žinoti kokį maistą perkate? :D

  9. […] Žiemys smulkiai nupasakoja Google AdWords, o Rasa siūlo mums užsidirbti milijoną. […]

  10. Pawka says:

    Nemanau, kad toks verslas būtų labai pelningas. Tikrai didžioji dalis pirkėjų Lietuvoje naudoja smulkaus nominalo monetas :-)

    O vagies vietoje tai nusifyzdinčiau tą šakutę nuo vežimėlio, kurią reik įkišt, kad ištraukt monetą. Būtų daug paprasčiau, nei iškraudinėt prekes :-)

  11. Martynas says:

    Pawka, tai tą šakutę galėtum tik kartą panaudoti. Kas kartą vis naują naują “fyzdintum”?

    Prisimenu, kai dar tik monetų pradžia buvo, einu prie akropolio, žiūriu tuščias vežimėlis paliktas. Apsidairiau, niekas nemato, negi litą taip paliksi. O ten 2 Ct įdėti. Bet vivien nuvežiau ir tuos centus užsidirbau.. :)

  12. Marius says:

    Dėl to RIMI ir darė loteriją ir dalino tokius plastikinius skrituliukus, kurie tinka ir kitų parduotuvių vežimėliams…

  13. Gintare says:

    Buvo ir mums tas pats nutikę: važinėjom su vaiku po maxima užsižiūrėjom i kažką, o atsisukę neradom nei vežimo, nei kelių prekių:). Po šiai dienai vis prisimenam ir pasijuokiam, bet vežimą saugom:)

  14. Saule says:

    Vagis, niekada ne taps milijonierium. Lengvi ir sukti pinigai, kazkada baigiasi.

  15. as says:

    daug gramatinių klaidų…

  16. Daina says:

    Sveiki visi – aš mačiau geresnį būdą, kaip tapti milijonieriumi – vakar mačiau, kaip močiutė Iki parduotuvėje tikrino prekių saugojimo dėžutes – o juk ten reikia dėti po 2 Lt (ne litą!). ir ką Jūs manote – trijose dėžutėse ji rado! per 0,5 minutės – 6 litai. Va čia tai biznis! Tai ne kažkokie vežimėliai su 2 centais…

  17. Daina says:

    Tarp kitko, Prismoje vežimėlių surinkėjai ar kaip jie vadinasi, ir dabar dalina plastmasinius žetonus, tik į Iki dėžutės skylutę jie netelpa…

  18. Maryte says:

    nu nezinau nezinau…