Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Naujasis JAV prezidentas

Parašė Rasa 2008 Nov 6 3 Komentarų

Vakar tikrai labai džiaugiausi kartu su daugeliu dėl tokio JAV prezidento rinkimų rezultato.

Viskas pasaulis tarsi pamiršo finansų krizę ir priėmė Barako Obamos pergalę kaip gerą žinią visiems.

Štai ką reiškia žmogaus charizma. Jam simpatizuoja daugelis žmonių, kurie net nelabai gilinasi kokios jo politinės pažiūros, programa ir t.t. Jis tikrai turi kažkokių panašumų su Dž.Kenedy.

Man ypač smagu, kad šį kartą nebuvo nusistatymų dėl žmogaus odos spalvos, dėl jo kilmės. Vertinamas tik darbas ir žmogus neteisiamas.

Ir dar..nepaprastai gerbiu Barack Obama, kad jis gali pirmoje savo kalboje po rinkimų prieš visus pripažinti, kad jo žmona Michelle yra jo geriausia draugė jau 16 metų ir tikra Gyvenimo Meilė.

Pažiūrėjus į jų nuotraukas tikrai tuo tiki.

Beje, nusipirkau naują Paulo Coelho knygą “BRIDA”, joje kaip tik radau mintį apie Gyvenimo Meilę.

“O kaip tu gali suprasti kad tai tavo Gyvenimo Meilė?-klausia Brida.

“Tu turi šiek tiek rizikuoti,-atsakė Magas.”Tu dažnai suklysi, būsi nusivylusi, prarasi bet kokias iliuzijas. Bet jei tu nenustosi ieškoti ir toliau savo Gyvenimo Meilės, tu tikrai ją vieną dieną rasi.”

Kategorijos: Pamąstymai apie..

3 Komentarų iki šiol.

  1. Justas says:

    Amerikieciams, kuriu dauguma yra emigrantai is kitu saliu, ir kurie atvyko i Amerika gyventi, prarade viltis savoje salyje, isiziebe viltis is naujo Amerikoje, kuri jau buvo isblesus.

  2. Justas J. says:

    Čia visi atseit “progresyviai mąstantys” baisiai jau džiaugiasi jo pergale, o aš tai manau, kad JAV tik susilpnins savo pozicijas pasaulyje ir Rusyno pozicijos tik išaugs. Biškį Barakui kiaušų per mažai, kad JAV vadovauti. Ypač šiuo sunkiu metu. Čia mano nuomonė. Be to, mums būtų milijoną kartų geriau McCaine, vien dėl to, kad Bušas bent jau simboliškai mus labai palaikė. O šitas tai jaučiu net nežino, kur ta Lietuva yra.

  3. asta says:

    Nezinanau kaip del stiprummo”k….”,bet hormonija pasauli vel triumfavo.Buve vergai tampa prezidentais ,o tai jau teisinga,tik baisu kad “dideli vel bus mazi ,o mazi vel bus dideli” pranasyste taip stulbinamai pildosi…