Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Pavasaris ir man..

Parašė Rasa 2009 Apr 7 8 Komentarų

aut.E.Tutkus

Pagaliau jau atėjo pavasaris, o su juo ir geresnė nuotaika visiems. Nors sakoma, kad žmogaus nuotaika neturėtų priklausyti nuo oro, tačiau vistik taip nėra. Kai būna tamsu, lietus ir dargana tikrai žmonės šypsosi daug mažiau, nei šviečiant saulei..juk mes gamta, o kai ji atgimsta, atgimstame ir mes. Ir šypsos visas Vilnius jau nuo savaitgalio vieni kitiems..

Turbūt pirmiausia norėčiau padėkoti visiems, kurie mane palaikė ir rašė man laiškus su palinkėjimais sugrįžti. Ačiū ir tiems, kurie siuntė savo tekstus į mano Blog’ą ir turbūt tokiu būdu ragino vėl rašyti. Gavau net ne vieną patarimą kaip vėl pradėti rašyti po pertraukos ir kaip tai padaryti neapsisunkinant.

Ačiū ir tiems, kurie liko mano Blog’o prenumeratoriais iki šiol, nors nebuvo jokių žinių iš manęs.. Kai pažiūrėjau statistiką nustebau, kad nesumažėjo skaitytojų.

Žodžiu, gera žinoti, kad neesu viena.
Tiesą sakant, nesitikėjau, kad kažkam manęs truks..

Aš per tą mėnesį kaupiau jėgas, kažkaip vis ruošdavausi jau rašyti, tačiau ir vėl kažkaip galvojau, kad neturiu ką pasakyti. Nei sau, nei kitiems..

Per tą mėnesį labai daug skaičiau, buvau pailsėti Tailande ( būtinai tai aprašysiu, nes labai daug įdomių pastebėjimų ta tema). Dabar jau toks jausmas, kad vėl temų yra labai daug ir įvairių..

Pasiilgau ir aš jūsų visų jau labai..

Kategorijos: Mabre, Pamąstymai apie..

8 Komentarų iki šiol.

  1. Agni says:

    Smagu, kad vel rasysi :)

  2. Ilona says:

    smagu, kad pagaliau grįžote… su dideliu malonumu skaitau jūsų blogą… tai kaip desertas prie rytinio kavos puodelio…daug gerų ir gražių minčių.

  3. Andžela says:

    kaip smagu ir nuostabu, jog grįžote ir vėl tęiate blogo rašyma. sėkmės Rasą:)

  4. Buvusi grupiokė, retkarčiais apsilankanti martens.lt says:

    Sveika sugrįžusi! Su nuostabiu pavasariu! Smagu, kad vėl turėsim kur “užsukti” laisvalaikiu :). Sėkmės, gerų idėjų ir dar didesnio blog’o draugų palaikymo!

  5. Rene says:

    Sveika sugrįžusiĄž.Labai ilgėjausi.

  6. rita says:

    Smagumėlis,kad vėl esate čia.

  7. Daniela says:

    tik šiandien aptikau, kad jūs “sugrįžote”… nes vis patikrindavau… puiki Velykine staigmena!!! labai džiaugiuosi :-)

  8. JS says:

    Geris! Patryniau delniukus, nusisypsojau – si grazu pirmadienio ryta vietoj blogu, viso pasaulio ziniu gavau jusu bloga :)