Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Apie vaikus

Parašė Rasa 2009 May 2 3 Komentarų

aut.E.Tutkus

Būtent Motinos dieną prisiminiau vieną labai keistą epizodą iš televizijos.

Buvo kalbama apie didžiausius TV skandalus ir bene 1-ąją vietą skandalų sąraše užėmė buvęs realybės šou, kuriame dalyvavo tik vaikai.

Jiems buvo nuo kokiu 5 iki 14 metų, ir jie buvo patalpinti name, kuriame nebuvo nieko iš suaugusių ( išskyrus operatorių). Vaikai ten gyventi nuolat filmuojami turėjo 2 savaites. Realybės šou..

Baisiau nieko negalėčiau įsivaizduoti..visiškas chaosas dieną, nes tie vaikai nemoka patys nei gaminti, nei apsitvarkyti..ištisai mušasi ir skriaudžia vienas kitą.. Atėjus vakarui prasidėjo jų baimės miegoti be mamų, vaikai pradėjo verkti, bijoti pasilikti tamsoje ir t.t.

Bet ne tai baisiausia..man siaubinga buvo tai, kad visą veiksmą per monitorius stebėjo vaikučių mamos ir tėveliai ir nei vienas nepaprašė, kad atsiimti savo vaiką iš to šou, o netgi priešingai, išaušus pirmam rytui tame name, jie nuėjo ten ir visaip įkalbinėjo savo vaiką, kad ten pasiliktų..visi vaikučiai buvo paimti tik po tų 2 savaičių praleistų “nelaisvėje”.

Taigi, mamų būna visokių..ir jos daro viską iš didelės meilės savo vaikui ir įsitikinimo, kad jam taip geriau, nors iš šono atrodo visai kitaip.

O ir vaikams, kokia mama bebutų ji visada bus pati svarbiausia ir pati geriausia.

P.S. Gerai prisimenu kai per kažkurią mamos dieną mano Vipukas išbėgęs į lauką parnešė namo negyvą pelę. Bariausi, šaukiau, ploviau jį ir visus namus, nes man buvo taip šlykštu..o mano vyras pasakė: juk jis mamos dienos proga tau dovaną parnešė, o tu taip pyksti..

3 Komentarų iki šiol.

  1. birute says:

    gryzau is darbelio vaiku nameliuose. visa diena praleidau su maziukais, kurie palikti tevu.Esu namuose, o sirdis liko ten…,,stovi” akyse tie vaikiukai…Zinau, kad rytoj ten niekas nekalbes apie mamyciu svente…
    p.s. Aciu Rasele, kad rasai, kad yra kur paskaityti protingu minciu. sekmes TAU.

  2. Rasa says:

    Dziugu, kad tu padedi maziukams vaiku namuose. Tiesa sakant, as irgi noreciau ten nueiti, bet labai jau jautru viskas..bijau, kad butu tiesiog per sunku paskui.. bijau prisiristi prie tu vaikiuku..
    Aciu uz gera zodi.

  3. rene says:

    Kazkur skaiciau tokia minti- ,,Stebuklu pasaulyje yra trys-vaikai ,geles ir meile”.Su grazia svente!