Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

aut. E.Tutkus

Labai keistas jausmas, nes jau beveik 5 dienos kaip esu Vokietijoje ir namuose neturiu interneto.

Jie čia neskuba taisyti telefono linijos ir gyvena labai ramiai, nes klientų labai daug, o darbuotojų labai mažai.. :) “Telekomas” pažadėjo ateiti trečiadienį ( beveik savaitė po gedimo registracijos)..

Eiti į interneto kavinę nenoriu, nes ten leidžiama rūkyti ir visi, kurie ten sėdi rūko, todėl jau net nekalbu, kad ten negalima įkvėpti oro, bet po pusės valandos tokioje kavinėje reikia sprukti kuo greičiau namo, išsiplauti visus drabužius ir lysti į dušą..

Žodžiu, buvau suplanavusi daug rašyti į čia, daug dirbti, bet supratau, kad kartais viena elemantari detalė ( interneto nebuvimas) gali viską staigiai pakeisti.

Staiga supranti, kad daugiausia bendrauji su draugais, kolegomis internetu, kad visi tavo darbai irgi eina via Internet, tada supranti, kad netgi orus, TV programą ir t.t. taip pat žiūri čia..

Neesu aš priklausoma nuo interneto, tačiau be jo labai blogai… Jei atostogauji- tada jis tikrai mažai reikalingas, bet normalus darbas be to jau nebeįsivaizduojamas…

Kategorijos: Laisvalaikis

Vienas Komentaras iki šiol.

  1. Edita says:

    sveiki,

    as irgi ka tik susiduriau su monopolininkais TEO ir RST, siaubas, viskas rytoj…pas TEO tesiasi jau antras menuo , su RST jau eina antra savaite, turi pakeisti ju puses kabeli ir saugikli ir niekaip…atvaziuoja dviese, pastovi , paziuri, sako , gal galit pakenteti…tie vyrai taip sako, ai mums tukstanti nueme, tai ale neliko suinteresuotumo dirbti…o kad jis tuoj visai darbo netures uz toki darba, net nepagalvoja…