Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Prie jūros..

Parašė Rasa 2009 Aug 1 2 Komentarų

Pape

Šiandieną aš palikusi visus kasdieninius džiaugsmus ir rūpesčius Vilniuje, žiuriu į nuostabiąją mūsų Baltijos jūrą. Žinau, kad tolumoje,t.y. Klaipėdoje vyksta smagi Jūros šventė..

Šiais metais Papėje jau šiek tiek daugiau žmonių, tačiau jie kaip ir ankstesniais metais yra tylūs, ramūs ir labai kultūringi..

Ir galvoju kodėl čia viskas kažkaip kitaip? Turbūt būtent todėl, kad jie čia irgi atvažiuoja ieškoti visuotinės ramybės ir buvimo girdint tik bangų mūšą, o ne muzikos garsus, baliavojančių juoką ir cypaliojimus.

Sutinku, reikia ir siautulio, tačiau galbūt jo reik tik kokią naktį, o rytą nėra nieko nuostabiau atsikėlus pasiimti puodelį karštos garuojančios kavos ir įsisupus į chalatą žiūrėti į jūrą ir jos klausyti.

Ir iš vis, man vasara Lietuvoje ar beveik Lietuvoje, t.y.Papėje laba patinka. Ir niekur kitur važiuoti nesinori..net ir lietui lyjant.

Kategorijos: Kelionės, Laisvalaikis

2 Komentarų iki šiol.

  1. Sigita says:

    Labai grazi nuotrauka!

  2. rita says:

    Žinau tą jausmą,nes pati netoli jūros gyvenu. Kai tik geras oras savaitgalį tai ir lekiam prie jūros,bet būna ,kad savaitgaliais tie orai pagenda,bet ir po darbo pasimaudyt vis tiek važiuojam ,ypač dabar geras vanduo.Gero poilsio.