Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Sushi pamokėlė Nr.1

Parašė Rasa 2009 Aug 18 3 Komentarų

sushi

Praeitą savaitę buvau restorane “TOKYO“, kuris kartu su portalu restoranai.lt organizavo sushi gaiminimo pamokėlę.

Nors sushi esu gaminusi namie ne kartą, man visada gaudavosi kažkaip ne taip- norėjosi išsiaiškinti kaip svarbu išvirti ryžius, išmokti gaminti keletą naujų sushi, nes iki šiol gamindavau tik ritinėlius ir tai nelabai gaudavosi.

Atmosfera buvo puiki, žmonių ne per daug, t.y. grupėje 10 ir visi galėjome matyti kaip sushi gamina meistras, jis prieidavo ir parodydavo rodos mažus niuansėlius, bet pasirodo jie ir yra lemiami.

Bet žinoma, esmė visada gaminat lieka ta pati- žuvies šviežumas ir teisingai išvirti ryžiai..

Ir iš vis man buvo labai įdomu ir smagu pajausti kaip mūsų restorano svečiai jaučiasi, kai su virtuvės šefu Ruslanu darome maisto gaminimo pamokėles..

Iki šiol as vis džiaugdavausi, kad žmonės ateina atsipalaidavę, linksmi ir dar mokosi gaminti..dabar ir pati pabandžiau tai padaryti ne savo restorane.

Patiko. Lauksime kitų kartų.

Manau, kad visai įdomu ir daug kam jau būtų labai naudinga padaryti lietuviškų patiekalų ( cepelinų ir t.t. ) gaminimo pamokėlę, nes iš jaunosios kartos nelabai kas tai moka daryti..

Kategorijos: Laisvalaikis, Restoranas

3 Komentarų iki šiol.

  1. nykshtukas says:

    Pastebejau, jog kuo toliau, tuo daugiau atsiranda zmoniu, linkusiu i japonu virtuve. Tai va. Yra galimybe pasidaryti sau mazyte svente
    Vilniuje gyvena sushi meistras, azijietisku bruozu, viskas kaip priklauso , kuris mielai gali surengti akcija atrakcija ir jusu pageidavimu surengti sushi pamokele, gali pamokyti, gali papasakoti, gali nuodugniai parodyti. Gimtadieniai, vakareliai ar net iskilmes, jei tik jums kyla noras tokiu budu pradziuginti savo svecius, galite kreiptis ir teirautis. Gal tai butent tai, ko jums reikia nesidrovekite, pasiulymas realus ir zemiskas

    Jei sudomino, parasykite, apsiskelbsim kontaktais

  2. I’m not really a internet reader to be honest but your blog is really nice, keep writing! I’ll go ahead and bookmark your site to come back in the future. Many thanks

  3. Tomas says:

    Japonu virtuve sparciai populereja!