Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Manasis naujas iPhone

Parašė Rasa 2009 Aug 19 4 Komentarų

iphone3g

Pagaliau jau atėjo ir mano eilė džiaugtis naujuoju iPhone.

Kodėl taip ilgai laukiau ir jo neįsigijau tik pasirodžius- o gi todėl, kad esu Bitės tinklo abonentas, o jie tokių telefonų neturi. O antrojo numerio turėti ilgai nenorėjau, nes tai labai nepatogu.

Daug kartų su kolegomis ir draugais diskutavome kas geriau iPhone ar Blackberry, tačiau mano galutinį sprendimą įsigyti iPhone lėme matyt tai, kad darbe naudoju MAC’ą ir man su iPhone yra daug lengviau viską sinchronizuoti. Esu jau pripratusi prie pačios Apple sistemos, kuri yra be galo paprasta.

Taigi, nueinu į Gedimino prospekte esantį OMNITEL saloną ir pasiėmusi eilės numeriuką kantriai laukiu, nes žmonių labai daug. Net buvau pagalvojusi, kad neverta man laukti, tačiau sutikau brolį ir mums beplepant laikas prėjo greičiau.

Taigi, mane aptarnaus gana jaunas vaikinas, kuris prieš kelias sekundes puikia anglų kalba vienam užsieniečiui ne tik paaiškino kaip funkcionuoja kortelės papildymas ir kur galimą jį įsigyti, bet ir pats įdėjo klientui ją ir padėjo pirmą kartą viską sutvarkyti.

Pirmiausia išsiaiškinu apie mokėjimo planus, po to išklausinėju kodėl man būtent rinktis iPhone, o ne Blackberry savo mylimo operatoriaus tinkle. Tomas man su tokiu užsidegimu aiškino apie iPhone, rodė savo tokio telefono privalumus, visų pirma išklausinėjo kas man telefone svarbu ir aišku priėjome išvados, kad iPhone yra kaip tik tai, ko man reikia.

Džiaugiausi dar ir tuo, kad jis ne tik pardavė telefoną ir mokėjimo planą, bet ir toliau pasirūpino, kad aš išmokčiau užregistruoti save iTunes ir t.t.

Ar aš taip įsivaizduoju gerą servisą? – Taip.

Ar toks servisas yra kasdienybė?- Deja, ne.

Ar aš esu patenkinta savo naujuoju iPhone?- O taip, tai tikras draugas visiems gyvenimo atvejams.

Kategorijos: Laisvalaikis, Verslas

4 Komentarų iki šiol.

  1. Deividas says:

    dar truputuką smalkiau ir galima pavadint instrukcija, kaip nusipirkt iPhone :)) malonaus bendravimo.. man tai nepatiko nes greit išsikrauna ;] ir sms minkyt nepatogu vairuojant, kai nejauti mygtuku

  2. Nostra says:

    welcome to the club! ;)

  3. Paulius says:

    Deividai, labai protinga “minkyt” sms vairuojant. Tiesiog šaunu :)