Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Pagaliau vėl šokiai..

Parašė Rasa 2009 Aug 31 3 Komentarų

Samba

Praeitą savaitgalį per TV3 prasidėjęs projektas “Šok su manim” buvo labai laukiamas.. du metai nebuvo šokių per TV.

Aš šio projekto laukiau dar ir dėl to, kad šoka mano buvęs šokių partneris LTV projekte “Šokių 10”- Artur Bajor. Juk Artūro šokančio TV ekrane su kita partnere nemačiau ir buvo įdomu pamatyti jį “iš šalies”.

O ir šiaip nemažai mano bičiulių ši kartą suksis ant parketo..

Prisiminiau daug dalykų žiūrėdama šia laidą:

  • jaudulį prieš pirmąją laidą ir apskritai prieš tiesioginį eterį. Mūsų laida juk prasidėdavo iš karto po “Panoramos”, tai kai jau išgirsdavome orus, žinojome, kad už keleto minučių..ir dabar prisimenu tą širdies plakimą..
  • komisijos komentarus- jų laukdavai tarsi nuo to pasakymo priklausytų visas gyvenimas. Kartais tai buvo labai malonu, kartais liūdna..O šį kartą kai žiūrėjau buvo kaip ko gaila, kaip ką gyrė visiškai be reikalo.. Bet labai malonu buvo vėl pamatyti p.Smoryginą ir prisiminti jo frazę sakytą man: PONIA Rasa, Jūs ne groteskas – Jūs dama.. :) Viso projekto metu juokėmės iš jos ir daugelis kolegų man vis primindavo, kad aš esu DAMA.
  • supratau, kad jau niekada negalėsiu žiūrėti tokių šokių projektų nekreipdama dėmesio į patemptą arba ne kojytę, ištiestą arba ne nugarą, nepatogią arba super gerą specialiai šokiams suknelę ir dar daug kitų detalių, kurių anksčiau net nepastebėdavau;
  • prisiminiau publikos plojimus ir begalinį palaikymą. Jis buvo toks svarbus ir kai būdavo kažkokie pakėlimai, įdomesni deriniai, o publika plodavo- jausdavaisi tikrai pakylėtas. man kažkodėl pasirodė, kad naujoje laidoje publika gana rami ir plojo mažokai..

Turbūt daugelis žiūrint šią naują laidą per TV3 taip pat ją lygino su legendiniu jau tapusiu LTV “Šokių 10”, nes pastarasis projektas tarsi nustatė standartą, kurį peršokti bus gana sunku, o gal ir nelabai įmanoma.

Na, o tiems, kas dalyvavo LTV šokiuose jis ir pasiliks pats geriausias, nustabiausias.

Juk ten įdėta tiek daug visų mūsų širdies..

Kategorijos: Laisvalaikis

3 Komentarų iki šiol.

  1. Virginija says:

    Taip Jūsų partneris šoko puikiai……………..

  2. ____ says:

    vyrai nešoka, o tuo labiau, šitas snarglys niekada nebuvo ir nėra vyras

  3. rene says:

    Tik beširdis žmogus nesupranta šokio grožio.Ir vyras esi tik tada ,kai moki šokti.Pati esu šokusi kokius 8 metus,ir žinau,kad šokti yra didelis malonumas.Jei niekada nesimokei šokio,tai ,deja,dažniausiai judi tik pagal ritmą.bet kiekvienas muzikinis kūrinys turi pagrindine melodija.Galima nemokančiam šokio judesiu,būtent,taikytis prie jos.
    Mano vyras ,dar kai tik draugavome,irgi ,,klampsėjo” kaip dramblys.Bet po truputį,žiniomis,tiek ,kiek mokėjau,parodžiau-dabar jaučiasi puikiai šokdamas ir pripažįsta,kad šokis -didelis malonumas,kai žinai,kad tu ne krutinies,o šoki.be to,—-Says,jūs, turbūt,niekad ir nesimokėte šokti,kad vadinate taip negražiai vaikiną.gal iš pavydumo?Juk ,kad taip šokti,tokį fizinį krūvį atlaikyti reikia.joks ,,snarglys” neatlaikytų.
    Smagu net žiūreti i gražiai šokančius.