Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

“Šok su manim” studijoje

Parašė Rasa 2009 Sep 7 1 Komentaras

sokiu-desimtukas-1

Praėjusį šeštadienį buvau TV3 projekto “Šok su manim” transliacijoje. Prisiminiau senus gerus laikus, kai mes kiekvieną šeštadienį jau nuo pusiaudienio būdavome LTV ir laukdavome vakaro.

Žinoma, atėjau palaikyti savo buvusio šokių partnerio Artūro, kuris šą kartą šoka su labai gražia mergina Aiste. Man buvo smagu ir tai, kad tą vakarą buvo šokama rumba ir kvikstepas- šokiai, kuriuos mes projekte per LTV “Šokių 10” šokome pirmą vakarą. Rumba visada žada gražią, jausmingą muziką, o kvikstepas linksmybes.

Taigi, ši laida man patiko labiau nei praeitą šeštadienį. Ji buvo linksmesnė, vedančiųjų ir komisijos sąmojis buvo daug subtilesnis ( na, išskyrus I.Valinskienės pavadinimą “Pirčiupių motina”).

Artūras su Aiste šoko kvikstepą. Muzika linksma, jie abu labai gražūs ir šoko man labai gražiai, tačiau iš komisijos gavo pastabų. Žinoma, kai žinai, kad Aistė buvusi balerina, jai reikalavimai ir keliami aukštesni, tačiau kaip pora man jie puikūs.

Gražiausia rumba matyt iš tiesų buvo Dievydo ir Šorenos, tačiau man asmeniškai drabužiai buvo visiškai nepriimtini. Matyt esu labai jau konservatyvi, tačiau šokiuose man gražu suknelės, sijonai ( nors pati gyvenime labiausiai už viską mėgstu džinsus).

Užtat Ingos Krukauskienės suknele buvo nuostabi- paprasta, bet labai elegantiška ir tinkanti rumbai.

Po laidos dar su Inga diskutavome, kas gi atsitinka, kad gyvenime per sunkumus prasibraunantis,nebijantis publikos ir galintis kalbėti konferencijoje prieš 1000 žmonių žmogus, išėjęs ant parketo jaučia tokį didelį nerimą, kad nevaldo savęs?

 Ar tai nėra perfekcionisto požymis?

Jei negali padaryti perfect, tai iš vis nedaro?

Juk suvoki, kad būtent šokiuose negali būti perfect, nes tai reikalauja ilgų intensyvaus darbo metų treniruojantis, o šiame projekte laikas treniruotis yra labai ribotas. Ir tada reikia iš viso to imti tik malonumą, kaip pvz. Blekaitis, kuris džiaugiasi, kad yra ant parketo, juda ir stengiasi, nors juk realiai suvokia, kad šokis nebus pagrindinis jo koziris šiame projekte.

Ech, sėkmės jiems visiems čia..

Kategorijos: Laisvalaikis

Vienas Komentaras iki šiol.

  1. rene says:

    Man tai tokiuose projektuose idomiausia,kai zmogu pamatai kitoje sviesoje,kai net nesitiki,kad va,jis gali!Nustebino Renata,,Duetuose” su Deiviu,A.Semberiene ,R.Martens ,Karina sokiuose,V.Genyte,Mikalauskas ,,Arkoje’kazkada-V.Repcenkaite filme ,,Julija'” -na,cia tik keli ,kur pirmi i galva ,,sove”.Dauguma taip ir lieka tik dalyvaujantys projekte.
    Zmogaus galimybes neribotos.Taciau izvelgti kazkur paslepta talenta zmoguje kartais labai sunku.Todel labai dziugu,kai zmogu is naujo randi.Manau,dideli darba cia atlieka ir pedagogai,kurie padeda pasiruosti,kurie izvelgia ,ka pabrezti,o ,ka paslepti.
    Atsiverti kitkuo uzsiimanciam zmogui kitoje srityje,tai,kaip visiskai pakeisti visus iprocius.Sunku.
    sekmes visiems.Nors…kitu zmoniu vietoje niekad nelisciau i tokius renginius,negi nejaucia ,kad ju pasirodymai nesuteikia tiketo malonumo.ko jiems per maza-(galvoje turiu V.Romanova)…..