Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

“Auksinė blykstė” ir aš

Parašė Rasa 2009 Oct 5 2 Komentarų

foto: www.15min.lt

Viena iš smagesnių laidų, kurioje dalyvavimas paliko puikų įspūdį buvo “Savaitės blykstė”. Ir dabar prisimenu ją ir juokiuosi..

Būtent šitą laidą pasižiūriu jei tik galiu ir man ji gana tinkančio formato- šiek tiek rimta, šiek tiek juokinga ir aišku, aktuali.

Esu bendravusi ir su laidos vedėja Živile, ir su Kristupu prieš tai, todėl nebuvo jokio nerimo dėl to ir baimės. Žinoma, tema į kurios filmavimą mane kvietė irgi buvo įdomi- pinigai.

Buvo smagu, kai pensininkas Vydas man restorane pasiūlė į meniu įtraukti naują patiekalą- ubagynę- vanduo, duona ir cukrus.

Tačiau pagrindinis laidos herojus buvo milijardierius Vladimiras Romanovas.  Su juo tokioje aplinkoje susitikau pirmą kartą, tačiau likau sužavėta- jis iš tiesų daro tai, kad jam patinka ir į nieką nekreipia dėmesio.

V.Romanovas kiekvienai temai turėto po eilėraštį, juos dedikavo ir vedėjai Živilei, ir man..o taip pat ir “barakudoms”. Jis pasakojo  asmenines istorijas visai nebijodamas kaip tai vertins žmonės. Klausydamas jo suvoki, kad tas žmogus turi žaibišką reakciją ir labai guvų protą. Jis į kiekvieną klausimą ar repliką turėdavo staigiai protingą ir kartu šmaikštų atsakymą.

Jam, beje, turėčiau būti dėkinga ir už galimybę sušokti su didžiai gerbiamu Saulėnu, nes būtent Vladimiras Romanovas vėlgi eteryje nesibodėjo pasiūlyti pašokti ir pakviesti visus tai daryti. Tada jau pensininkui Vydui bei Saulėnui neliko nieko kaip tik pakviesti ir mus.

Ir dar..laidos metu juokiausi beveik visą laiką ( išskyrus mane totaliai iš vėžių išmušusį klausimą apie ligas)ir buvo smagu ten būti.

Matosi, kaip “LNK” vertina savo pašnekovų laiką- viskas vyko be vėlavimų, grimas daromas greitai ir tiksliai. Visi susitelkę bendram tikslui, tačiau ir labai draugiškti,paprasti.  Respect -pasakytų ir Saulėns..

Kategorijos: Įdomybės, Laisvalaikis

2 Komentarų iki šiol.

  1. Virginija says:

    Labai nuvylėte…., tiesiog kvailesnės laidos nemačiau, o jau tas JŪSŲ ROMANOVAS….su tuo savo protu…liūdna kai žmonės nemato kas yra kas…Žavėtis pigiais ir primityviais juokeliais …..liūūūūdna

  2. rene says:

    Nemaciau tos laidos.tik noreciau pasakyti,kad dauguma siaulieciu labai erzina,nervina ir visaip kaip netenkina tas ,,saulens”.Na,nekalbu apie tikslo neturincius zmones,kuriems jo kvaili ir izeidus juokeliai priimtini.visur visokiu yra.Cia palyginti galeciau,kad jei visi seimo nariai butu baukutes lygio,tai tada siaulieciai-to vadinamo,,sauleno”.jis nejuokingas.