Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

aut.E.Tutkus

Vakar “Stiliuje” buvo labai gražus Izoldos Gudelis interviu apie žmonių tarpusavio santykius, vakarėlius ir dar daugelį kitų dalykų.

Jos mintys apie savęs išbarstymą pažįstamiems, o ne tikriems draugams – man labai patiko. Patiko ir kitiems, nes ir Facebook’e netgi buvo ta tema diskutuojama.

Turbūt būtini visokie etapai žmogaus gyvenime – siautuliai vakarėliuose, naujų pažinčių paieška, ramybės fazės namuose, vėl atradimas senų draugų ir t.t.

Aš pati dabar labai retai einu į kokį nors didelį žmonių srautą generuojantį vakarėlį. Galbūt tikrai pavargau nuo paviršutiniškų šnekų apie nieką, galbūt dėl rudens..nežinau. Siaubingai man žurnaluose atrodo moterys, kurios vakarėlyje demonstruoja savo vardinių batų padus ir labai gražiai šypsosi..

Tačiau aš jokiu būdu neesu nusistačiusi prieš vakarėlius, nes tokie susibūrimai kartais tikrai tau duoda galimybę surasti naujų TIKRŲ draugų, kurių galbūt niekada kitaip nebūtum sutikęs. Turiu tokių kelis..

Be to, kartais tokiame susibūrime sutinki savo seną pažįstamą, kurio tiesiog nesutinki, nes kasdieniniai darbai užgožia viską ir nepalieka tam laiko.. Ir tada aš nepaprastai džiaugiuosi, kad tas, kas organizavo tą vakarėlį, tarsi atnaujino bendravimą  ir privertė tave prisiminti tą ar aną žmogų.. Žinoma, tokie vakarėliai tada turi pratęsimą kokiame nors restoranėlyje, ramiai gurkšnojant vyną ir jau kalbant tyliai, nuoširdžiai ir be svetimų žmonių..

Kategorijos: Laisvalaikis

2 Komentarų iki šiol.

  1. vetra says:

    LABAI ŠILTA PASIDARĖ, AČIŪ

  2. Edita says:

    labas,

    kaip gerai, kad grizai!
    kazkada vaiksciojom gedimino prospektu, jau salo oras, ir matem p.Izoldos fotosesija prie to geltono hamerio, ir galvoju, ir ka gi siais laikais gali parasyti? kad sunku del pinigu trukumo? kad nebera galimybiu sokineti per kajeros laiptelius? kad atradai draugus? o pasirodo yra nauja tema, kaip as pabegau nuo visu:-) naujas poziuris, gerai, bet …kaip mano patevis sako, nemesk, nereiks ir ieskoti, cia buvo tada pasakyta, kai visi is post sovietiniu laiku atrado dieva. as manau, kad siais laikais islaikyti ta pati ir tiek pat yra pati didziausia vertybe ir stiprybe:-) aciu uz demesi ir tikrai su nuostabiu rudeniu:-)