Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Knygomis galima ir pasidalinti

Parašė Rasa 2009 Nov 22 5 Komentarų

photo1

Dar šiek tiek tęsiant temą apie knygas..

Štai koks sprendimas yra Vokietijoje.Daugelyje vietų, kur daugiau žmonių dirba arba prie įvairių parkų stovi štai tokios spintos ( su stiklinėmis durelėmis ). Jose galima įdėti knygas, kurių tau nebereikia arba pasiimti jei nori kokia nors ten esančia knygą.. Tokiu būdu galima savo perskaitytoms knygoms suteikti tolesnį gyvenimą.. :)

Gali pasiimti, paskaityti ir vėl įdėti jau į kitą kažkur kitur esančią tokią knygų spintą.. žodžiu, idėja nuostabi ir labai sveikintina.

Labai norėčiau, kad ir pas mus tas kuo greičiau būtų…ir labai norėčiau, kad nebūtų taip, kaip su oranžiniais dviračiais Vilniuje.

Kategorijos: Kelionės, Knygos

5 Komentarų iki šiol.

  1. Vaidotas says:

    Aha, ateitų pirmas pensininkas ir visas susirinktų. O jei per stebuklą išliktų iki vakaro ar nakties tai knygos būtų sudegintos, o pats kioskas nugriautas

  2. lfx says:

    bet iki tokia idėjai išeinat lanva užprotestuotų..

  3. Laima says:

    Kazka panasaus teko matyti Metro stotyje,JAV.
    Perskaitytas knygas zmones palikinedavo ir darbe, kuriame dirbau. Vis tekdavo matyti virtuveleje i kampeli sudetu ivairiu knygu.

  4. Irma says:

    Deja, manau musu visuomene dar nera tam pasirengusi. bet pabandyti niekada nevelu :) ir netgi reiketu.

  5. Margarita says:

    Tokia knygų mainų lentyna jau ne pirmi metai stovi Kauno viešojoje bibliotekoje. Man labai patinka ši lentyna, nes tiesiog neįsivaizduoju kaip galėčiau išmesti knygą.