Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Naujas mano Blog’o veidas

Parašė Rasa 2011 Jan 26 3 Komentarų

Praėjo jau beveik 3 metai, kai rašau savo dienoraštį šioje erdvėje. Ir štai šiandien jis pakeitė veidą..manau, kad atėjo laikas, kai jis turi tapti brandesnis, labiau funkcionalus.

Pirminis dizainas buvo su knygomis, nes pačioje pradžioje galvojau daugiau rašyti apie knygas. Viskas pasikeitė, kai supratau, kad temų yra labai daug ir kitu, kurios man įdomios ir jos tikrai gali būti įdomios jums.

Taigi, dabar rasite aiškiai sudėliotus pačius populiariausius įrašus, be to, galėsite sekti komentarus po įrašo jei pats komentavote ir norite sekti tolesnę diskusiją.

Taigi, lauksiu komentarų ir iš jūsų kaip patinka naujas dizainas ir pati svetainė.

Beje, didelis dėkui Justui ir Marijui už pagalbą įgyvendinant šitą projektą.

Kategorijos: Aktualu, Laisvalaikis

3 Komentarų iki šiol.

  1. Daina says:

    Sveikinu Rasa jus su pakeitusiu veidą tinklaraščiu, tik nekeiskit savo rašymo stiliaus :)
    Visada su malonumu paskaitau jūsų pastebėjimus įvairiomis temomis, man tiesiog patinka jūsų subtilus ir taktiškas požiūris…

  2. Laima says:

    Atsidariusi si tinklalapi, maloniai nustebau. Naujoji blog’o versija – kukli, dominuoja minimalizmas ir melyna spalva – ramybes bei solidumo spalva. Rasele, ir Jusu irasai yra tokie patys – dvelkiantys ramybe, bet kartu kasdieniskai solidus. Rasykite taip, kaip visuomet rasote, ir bukite paprasta, kasdieniska, bet kartu solidi. Sveikinu ir linkiu sekmes!

  3. Edikas says:

    Smagu matyti atnaujintą Rasos Blog’ą. Tai verčia manyti,kad Rasa rašys toliau … Nesvarbu ar rečiau ar dažniau rašys, bet tikiuosi, kad rašys. O skaitytojus noriu paraginti nepatingėti išreikšti savo mintis, savo nuomonę, gal būt ,padiskutuoti ar net pasiginčyti… manau tik visiem būtų įdomiau.Linkiu Rasai stiprybės, o skaitytojams ko geriausio…