Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Ką dažniausiai prisidedate į lagaminą vykstant atostogauti ir net nepanaudojus parsivežate atgal?

Tokį klausimą uždavė vokiškasis žurnalas “Bunte” vietos įžymybėms. Atsakymų buvo įvairiausių, tačiau vienas iš dažniausiai pasitaikančių buvo kelios poros aukštakulnių basučių. Viena televizijos žvaigždė pasakojo, kad vis kiekvienais metais įsideda basutes, o visas atostogas pravaikčioja su įsispiriamos šlepetėmis.

Kiti pasakojo, kad dažniausiai parsiveža neperskaitytų knygų, ypač kai išvažiuoja ilsėtis vienos moterys-draugės.

Buvo atsakymas, kad parsiveža nesinaudoję visa vaistinėle, kurioje pilna tvarsčių ir t.t.

Pergalvojau ir aš ir supratau, kad su metais ( ar dėl to, kad daug keliauji ar dėl to, kad sensti? :) ) visko lagamine pasiimu vis mažiau ir mažiau ( jei kažko pritruks- galima įsigyti, tačiau dažniausiai neprireikia). Net ir knygų neimu labai daug, nes nusiperku naujų oro uoste ar toje šalyje kur būnu, nes visada aplankau knygyną..

Beje, viena mano bičiulė vykdama atostogauti į Graikiją 2 savaitėm pasiėmė 7 rankinukus, gal 10 porų batelių ir t.t. ir viską panaudojo. Tiesa, dirba ji nuolat vilkėdama uniformą, galbūt todėl atostogų metu nori puoštis.

O ką Jūs esate pasiėmęs į kelionės lagaminą, kas buvo visai nereikalinga?

Kategorijos: Aktualu, Kelionės

Vienas Komentaras iki šiol.

  1. Dažniausia pas mane lagamine būna visada per daug rūbų… dalis jų taip ir lieka nedėvėtų. Šiais metais manau imsiu į kelionę ženkliai mažiau rūbų.