Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Audi A5

Parašė Rasa 2008 Sep 30 4 Komentarų

Su savo mylimu automobliu papajos spalvos AUDI TT važinėju jau 4 metai ir kiekvieną dieną tikrai juo džiaugiuosi ir labai jį myliu. Jis labai išskirtinis, dinamiškas, mažytis ( lengva parkuotis), žiemą stabilus ant kelio ir t.t. Turbūt jau visi ir žino, kad aš esu labai prisirišusi prie AUDI. Taip yra dar ir todėl, kad Lietuvoje Audi centras siūlo tikrai išskirtinį servisą.

Tačiau vis dažniau manęs visi klausinėja kada gi bus naujas? Teoriškai pagalvojus, lyg ir reikėtų, bet pati sau nerandu motyvacijos kodėl. Čia va ir yra gerų automobilių bėda, kad jie geri ir negenda, tai ir keisti tik dėl prestižo nebūtina. Na, bent jau man tai tikrai nėra motyvas. Galvojant apie dizainą iki šiol kažkaip nebuvo tokio, dėl kurio būčiau pasiruošusi keisti sąvajį, tačiau…

Šiandien bandžiau naują automobilį, AUDI A5. Tikrai, jis nuostabus..

Visiškai negaliu lyginti su savuoju TT. Nekalbant jau apie jo išvaizdą, naujojoje A5 begalinis komfortas, nepaprastai daug technikos naujovių ( net raktas kaip ne raktas, o kažkas tik spustelėti ir automobilis užsiveda :) ). Žodžiu, puikus automobilis.. Kolegos manęs paklausė, ar yra kas nors, kas tame automobilyje man nepatinka. Taip,yra- jo kaina. Nors gerai pamąsčius, manau, kad jo kaina atitinka kokybę.

Stebiuosi kaip kompanijai AUDI pavyko taip teisingai “įšokti” į luxus automobilių rinką. Visa jų marketingo kampanija buvo tinkamai sudėliota ir pasiekė savo tikslą.

Taigi, dabar jau ir nebežinau ar jau esu tokia tikra sakydama, kad nenoriu keisti savo automobilio..

Kategorijos: Įdomybės, Laisvalaikis

4 Komentarų iki šiol.

  1. Edvardas says:

    Jei dizaino prasme, tai Audi a4 naujausios kartos atrodo ne ką prasčiau, o kaina turėtų būt žemesnė. :)

  2. Osvaldas says:

    Ech, o as tikejausi, kad i BMW persesi. Dabar dar toks zaisliukas X1 pasirode…

  3. Rasa says:

    Osvaldai, BMW yra gerai, ilgai buvome istikimi jiems Vokietijoje, bet kazkaip kol kas AUDI laimi kovoje..:)

  4. Edvardas says:

    Audi salone sau mašiną gali išsirinkt net žmogus, kuris aplamai nenorėjo ne tik Audi, bet ir neplanavo pirkt mašinos :D