Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

logo

Pasibaigus knygų mugei, kurioje nebuvau ( džiaugiuosi, kad ji vyksta, tačiau man grūstis minioje nelabai patinka ) labai į temą mano patirtis perkant knygas internetu Lietuvoje.

Iki šiol pirkdavau tik “Amazon.de” ir turėjau tikrai gerą patirtį- knygas atsiųsdavo labai greitai, supakuota tvarkingai. Apskritai nelabai mėgstu knygas pirkti internetu, nes man patinka būti knygyne, patinka vartyti puslapius, paskaitinėti ir tik tada nuspręsti ar man tos knygos reikia. Knygas pirkti man yra tam tikras ritualas. Taigi, dažnai internete užsisakau iš Vokietijos knygas tik tam, kad nereiktų pačiai tempti lagaminuose ir nebūtų viršsvorio, o jas jau prieš tai būnu pavarčiusi knygyne.

O kaip Lietuvoje?

Knygynuose ieškojau Angelinos Zalatorienės išleistos knygos “Pasadoblis”, tačiau niekur jos neradau, todėl nusprendžiau paieškoti interneto knygynuose. Ir radau ją “Baltų lankų knygyne”  internete.

Užsisakiau dar keletą knygų, kurias norėsiu dovanoti draugams, kad būtų didesnė suma ir siuntimas nieko nekainuotų.

Kadangi užsisakinėjau šeštadienio vakarą iš karto gavau patvirtinimą, kad knygos bus išsiūstos per pora darbo dienų . Pirmadienį gavau žinutę, kad vienos mano užsakytos knygos nėra ir klausė ar siūsti siuntą be šios knygos. Man atsakius, kad tinka ir be tos knygos, netrukus buvo gautas siuntinys. Tikrai labai operatyviai.

Kitas pliusas, kad supakuota labai gražiai, tvarkingai, kad knygos nesusilamdytų, nesušlaptų- netgi geriau nei aš gaunu iš “Amazon.de”.

Viduje įdėtas kalendoriukas ir kvietimas-bilietas į Knygų mugę.

Va, tas yra super gražu..džiaugiuosi, kad jau ir Lietuvoje mokame vertinti klientą, kad jam duodame daugiau nei jis tikėjosi, kad norime, kad jis pasirinktų būtent mūsų paslaugą dar kartą..

Ir aš tikrai tą darysiu ateityje būtent čia.

Kategorijos: Knygos, Laisvalaikis, Verslas