Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Sixt

Kaip iš beveik oro arba iš savaime suprantamų dalykų padaryti papildomą paslaugą ir tokiu būdu padidinti savo pajamas?

Jau esu rašiusi, kad Vokietijoje mes visada nuomojames automobilį ir žinoma, dažniausiai tai darome kompanijoje “SIXT”.

Ši žiema ten buvo tikrai neeilinė tiek šalčio, tiek sniego prasme ir visi vairuotojai buvo panikoje, nes jų įgūdžiai vairuoti snieguotais keliais tikrai prastesni nei mūsų. Todėl manau, kad kai tokiu oru visi automobiliai tiesiog PRIVALO būti su žieminėmis padangomis, nes kitaip nesaugu, o ir draudimas nedraudžia tokių automobilių.

Taigi, rezervuoju automobilį online. Kartu iš karto užsakau ir draudimą. Kai patvirtina rezervaciją, man lange išmeta pasiūlymą- nerizikuokite savo sveikata, užsisakykite papildomai žiemines padangas tik už 138 EUR ( už 12 dienų ).. :)

Žinoma, kad aš to neužsakiau, nes buvau tikra, kad visi automobiliai stovintys oro uoste jau ir taip bus su tokiomis padangomis.  jei taip nebūtų, tada visada jau vietoje galima primokėti ir pasiimti automobilį su tokiomis padangomis.

Bet..yra vienas BET..esu 100 procentų tikra, kad beveik 100 procentų vokiečių užsisakinėdami online automobilius “ima” šią paslaugą, nes yra labai atsargūs, konservatyvūs, tvarkingi ir net nepagalvoja, kad galima būtų rizikuoti..

Kategorijos: Kelionės, Verslas

Vienas Komentaras iki šiol.

  1. Dali.us says:

    Jei tikrai ten visos mašinos su žieminėmis padangomis…. ir teksta tiksliai pateikei – tuomet tai eilinis sukčiavimas.

    Skūst juos vartotojams reikia.