Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

aut.E.Tutkus

Vakar visą dieną tiek kalbant telefonu, tiek šiaip susitikus su kažkuo, dienos pabaigoje su bendradarbiais atsisveikinant vienas kitam sakėme- iki susitikimo Kaziuko mugėje.

Tai reiškia, kad šį savaitgalį visi trauksime į ten ir su kažkuo atsitiktinai susitiksime, su kažkuo eisime gerti kavos, su kitais tik šiaip trumpai susitikę šnektelsime.. Mėgstu tą šurmulį ir bendrumo jausmą. Man patinka žmonių šypsenos, juokeliai, tas lengvumas..

Smagu susitikus draugus dalintis įspūdžiais kas ką kur matė, kas ką pirko ir už kiek..manau tik vieną kartą metuose, t.y. Kaziuko mugės savaitgalį, leidžiama žvilgtelėti į draugo ar pažystamo krepšį nerizikuojant būti apšauktu nemandagiu..

Dalyviams tai verslas, tačiau su kokia gera emocija ateina pirkėjas į šią mugę ir perka prekę..Juk čia perkame tikrai daugiau iš malonumo, o ne dėl to, kad to daikto gyvybiškai mums reikia.

Man patinka tas šaltukas lauke, išraudę žangukai.

O vien tik ko vertas  ir užbėgimas į mažą kavinukę išgerti kavos ar arbatos su bandele, o parėjus namuose džiaugtis namų šiluma ir jaukumu.

Kategorijos: Laisvalaikis