Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

douglas

Lojaliems klientams dėmesys bent jau šioje tarptautinėje kompanijoje rodomas visose šalyse..

“Douglas” klientė Vokietijoje esu gal jau 12 metų. Visada gaunu su jų leidžiamu žurnalu extra pasiūlymų, gimtadienio proga visada atsiunčiama atvirutė su 5 EUR dovanų kortele ( kurią ne visada panaudoju, nes pamirštu pasiimti, bet vistiek malonu gauti).

Šį kartą nuskridus radau lojaliems klientams skirtą laišką, kuriame “Douglas” kviečia pasijusti žvaigžde ir dovanoja profesionalo fotografo fotosesiją, kuriai paruoš “Douglas” visažistai ir stilistai. Reikalinga išankstinė rezervacija ir manau, kad ne visos norinčios galėjo gauti tą vizitą, tačiau tai iš tiesų  puiki galimybė moterims, kurios NIEKADA nebuvo dažomos ir fotografuojamos profesionalų pasijusti gražiomis ir spindėti. Kuri moteris tuo nesidžiaugs ir neįvertins kompanijos pastangų?

Tai va, nusifotografuoti ten nėjau, tačiau vos parskridus į Lietuvą mane pasiekė jau lietuviško “Douglas” žinutė, kad lojaliems klientams jie dovanoja Oscar’o Wilde knygą “Doriano Grėjaus portretas”. Smagu..visų pirma dėl to, kad tai iš vis vienintelis Oscar Wilde parašytas romanas, kitas dalykas yra tai, kad dovanodama knygą, kompanija tarsi deklaruoja ne vien tik išorinį, bet ir vidinį grožį..

O knygoje įdėtas skirtukas su “Douglas” logo maloniai primins kas dovanėlę įteikė…

Kategorijos: Verslas