Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Prabėgę metai su šokiais

Parašė Rasa 2008 Sep 8 1 Komentaras

Lygiai prieš metus, 2007 rugsėjo 8 dieną, per Lietuvos televiziją prasidėjo projektas “Lietuvos šokių dešimtukas”. Šis projektas tikrai stipriai sujaudino daugelį dalyvių, bet manau, kad labiausiai tuos, kurie iki tol nieko bendro neturėjo su šou pasauliu, televizija ir, be abejo, šokiu. 

Man šis projektas buvo tarsi žemės drebėjimas. :)

Be to, iš manęs nieks to nesitikėjo.. ( nors Dainius savo eilėraštyje, kurį įdėjau į čia vakar apie tai rašė :) ) Aš dirbau, dirbau, dirbau..

Nepaprastai spalvinga, įdomu, didelė įtampa ir atrastos naujos jėgos, pasitikėjimas savimi.

Praėjus metams ir išgirdus grojant bent vieną iš šoktų melodijų, prisiminimai užplūsta tarsi jūra. Kai kada jų klausydama tyliai šypsausi, kai kada suima pyktis, bet dažniausiai juokiuosi, nes mes ten būdami dirbom daug, bet su gera nuotaika. Manau, kad ta energija jautėsi ir žiūrovams. Daugelis iš dalyvių pusę metų gyveno beveik Lietuvos televizijoje ( bent jau mintimis tai tikrai ).

Praėjome kartu stiprų išbandymą ir aš nepaprastai džiaugiuosi, kad iki šiol mes palaikome šiltus santykius. Žinoma, su vienais daugiau, su kitais mažiau, bet svarbu esmė, kad mes tarsi visam laikui esame susijungę tam tikru saitu- šokiu. Todėl ir šiandien visi susitiksime taurei vyno…

Tikrai kažkada daugiau apie savo gyvenimą projekto metu papasakosiu šioje erdvėje, bet kol kas galiu tik pasakyti- jei kartą pabandei šokti, tai tarsi virusas, kuris niekada tavęs nebepaleis ir tu dėl to būsi labai laimingas.

Kategorijos: Įdomybės, Laisvalaikis

Vienas Komentaras iki šiol.

  1. Justas says:

    Rasele, priminei nostalgiškus prisiminimus apie praleistas šeštadienio naktis Lietuvos televizijoje..