Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Vlado Mackevičiaus paroda

Parašė Rasa 2008 Sep 11 2 Komentarų

Metusi visus darbus prieš porą dienų skubėjau į savo draugo Vlado Mackevičiaus parodos atidarymą. Ji veikia “DOMUS” galerijoje. Labai gražu..paveikslai skirtingi, visi su idėja.

Vladą žinau jau gana seniai, bet visada stebiuosi jo šiluma, kūrybinėmis idėjomis ir nepaprasta disciplina. Viskas visada laiku, dirba labai daug, bet tuo pačiu spėja ir toliau tobulėti.

Gana dažnai mes menininkus įsivaizduojame labai ” skrajojančius padebesiais” ir negalinčius viską planuoti, būti įspraustus į laiko rėmus. Kažkaip Vladas viską sugeba suderinti..mūsų viešbutyje jis darė nuostabias freskas- dirbo taip tiksliai, kad buvo pavyzdys ir mūsų darbuotojams. Jis dirba kaip Šveicariškas laikrodis.

Žodžiu, visada nepaprastai smagu kada jauni žmonės labai aiškiai žino ko nori ir tikslingai to siekia panaudodami savo talentą ir įdėdami nepaprastai daug pastangų. Ir dar.. savęs neišbarsto bet kam.

Keletas jo freskų mūsų viešbutyje:

Kategorijos: Įdomybės, Mabre

2 Komentarų iki šiol.

  1. Sigita says:

    Sveika, Rasa,

    yra vienas klausimas, kuris visada kirba isgirdus apie jusu viesbuti – ka reiskia pavadinimas -MABRE?

  2. Rasa says:

    Sigita, viesbucio vardas kiles is pirmuju pavardes raidziu- Martens-MA-, ir buvusio partnerio -BR-. Taigi, jau 15 metu kompanija turi si varda.
    Man jis labai grazus. :)
    Aciu.