Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Prie jūros..

Parašė Rasa 2009 May 8 2 Komentarų

pape

Šiandien pirmą kartą šiais metais važiuoju į Papę..ir vėl pamatysiu mūsų Baltijos jūrą. Labai pasiilgau ir visiškai nepergyvenu, kad savaitgalį bus gana vėsu ir lietinga. Man jūra visada graži..

Kai anksčiau važiuodavau prie jūros ( į Palangą, Šventąją) ir dar neturėjome savo ramios vietelės Papėje, man Baltijos jūra nebuvo tokia graži. Galbūt todėl, kad kai aplink daug žmonių, pašalinio triukšmo jūra tarsi būna tik sudėtinė visko dalis..

O dabar ji man visai kitokia. Netgi kai buvome Tailande ir žiūrėjau į vandenyną  ir pagalvojau, kad man Baltijos jūra vistiek gražesnė nors ir labai šalta ir maudytis ten man laaabbbaii šalta.

Pabuvus prie jūros kiekvienas atsigauna ir nurimsta. Tai tikrai ne dėl to, kad pakvėpuoji jodu prisotintu oru, daugiau judi.

Galbūt daugiau dėl to, kad suvoki kokia jūra begalinė ir galinga ir kartu labai paslaptinga..Žiūrint į jūros platybes pasijauti maža gamtos dalele, pamąstai apie kitas vertybes..

Kategorijos: Laisvalaikis

2 Komentarų iki šiol.

  1. Justas says:

    Rasyte, vis dar prie jūros visą savaitę esate?.. ;)

  2. Rasa says:

    Justai, ne, as jau seniai ne prie juros, bet pirmadienio darbai mane taip itrauke i savo verpeta, kad neturiu nei minuteles laisvos mintims, kurios butu idomios buti cia,t.y.mano Blog’e. :)