Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Auksinis šefas Ruslanas

Parašė Rasa 2009 May 18 5 Komentarų

Seras Roger Moore, Ruslanas ir auksinis peilis

Žinoma, kad šiuo metu visi labiausiai kalba apie naująją Lietuvos prezidentę Dalią Grybauskaitę. Kažkada pasidalinsiu mintimis apie tai ir aš, tačiau šiandien man labiau rūpi pasidžiaugti mūsų restorano virtuvės šefo Ruslano nuostabia pergale TV realybės šou- IKI pergales!-Virėjų kovos.

Labai džiaugiausi, kad TV atsirado tokia laida, kurioje virėjai galėjo parodyti savo meną, o mes galėjome pasižiūrėti kaip gaminamas maistas profesionalų. Be to, visi galėjo jo pasigaminti ir namuose, nes receptai buvo interneto puslapyje. Virėjo profesijai šios laidos dėka buvo suteiktas įpatingas dėmesys ir tai labai gerai, nes pvz. Europos kitose šalyse tokie kulinariniai šou būna pačiu geriausiu televzijos laiku ( PrimeTime).

Žodžiu, džiaugiuosi ir tuo, kad Ruslanas tiek sau, tiek ir mums parodė, kad jeigu kažko labai trokšti, tai gali tai ir pasiekti. Virėjų kovos buvo jau antrąjį sezoną. Pirmąjį sezoną Ruslanas irgi dalyvavo laidoje, tačiau po pat pirmos kovos iškrito. Jam buvo tekęs nepaprastai stiprus varžovas Linas Samėnas, kuris dabar jau netgi yra kulinarinės laidos “Susitikime virtuvėje” vedėjas. Po to pralaimėjimo, Ruslanas labai daug galvojo ir kažkada mums pasakė, kad vistiek anksčiau ar vėliau jis tą auksinį peilį gaus. Pamenu, kad  jau tada tai atrodė, jog bus nepaprastai sudtinga, tačiau kai jį pakvietė dalyvauti antrame laidų sezone, aš jau ir pati labai norėjau, kad jis laimėtų. Juk antrasis pralaimėjimas būtų gana skaudus.

Žinoma, tai tik šou ir gyvenimas nuo to netampa blogesnis, jeigu jo nelaimi, tačiau koks gi būtų kareivis jeigu jis nenorėtų tapti generolu.

Taigi, ruošėsi jis stengėsi labiau nei bet kas kitas. Ir laimėjo. Žiuri komisijoje buvo tikrai rimti ekspertai ir aš labiausiai džiaugiausi, kai jį gyrė netgi Arūnas Oželis, kuris manau yra didžiausias gurmaniškos virtuvės ekspertas Lietuvoje ir ne tik.

Kiekviena pergalė gyvenime sunkiai iškovojama. Nebūna taip, kad laimi tik talentas. Dažnai didesnė dalis būna kasdieninio sunkaus darbo ( duotuoju atveju, darbo prie viryklės, prie knygų, asmeniniai ieškojimai).

Ir nepaprastai smagu tada, kai matai spindinčias žmogaus akis ir nuoširdžią šypseną.

Nuotraukoje legendinis britų aktorius ( vaidm. Džeimsas Bondas ) seras Roger Moore su žmona bei svečiais po pietų mūsų restorane bei Ruslanas su savo auksniu peiliu.

Kategorijos: Mabre, Restoranas

5 Komentarų iki šiol.

  1. Justas says:

    Ruslanai, sveikinimai! Tu pats geriausias ir mes tave mylim!:)

  2. Edita says:

    super
    sveikinimai!!!

  3. Jurgita says:

    Sveikinu. Norėjau pasidomet, kur Ruslanas dirba. Paieška atvedė ir į šį puslapį. Išbandžiau vieną receptą, bet būtų smagu ir originalią virtuvę išbandyt.

  4. Rasa says:

    Sveiki Jurgita, Ruslanas dirba pas mus restorane “Steakhouse “HAZIENDA”, Vilniuje.( Maironio 13, salia Sv.Onos baznycios). Turime jaukia vasaros lauko terasa ir labai laukiame sveciu. :)

  5. Jurgita says:

    Ačiū už greitą atsakymą