Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Puodas su deimantais

Parašė Rasa 2008 Aug 4 0 Komentarų

Visuotinio taupymo vajaus apimtame pasaulyje marketingo specialistai suka galvas ką sugalvoti naujo ir kaip parduoti brangesnius produktus…Kartais net patys kvailiausiai atrodantys dalykai ima ir pasitvirtina..

Kaip vienas iš didžiausių paskutinio meto pavyzdžių man yra Vokietijos kompanijos “FISSLER”, gaminančios aukščiausios kokybės puodus bei keptuves, sugalvotas pagaminti puodas su deimantais. Šis 28 cm skersmens puodas yra padengtas beveik kilogramu 750 prabos aukso ir įvairaus dydžio 200 deimantų. Jo kaina yra 100.000 svarų sterlingų, t.y. beveik pusė milijono litų. Puodas bus demonstruojamas parduotuvėje Harrods, Londone rugsėjo 10 iki spalio 20 dienomis. Tam gaminama specialus stovas iš raudonmedžio, puodas bus pakuojamas į juvelyriniams dirbinimas skirtą taip pat raudonmedžio dėžę. ” Fissler” įtekė paraišką dėl pačio prabangiausio puodo pasaulyje įtraukimą i Ginneso rekordų knygą

Visiškai suprantama, kad kompanija tai darė nesitikėdama iš to beveik jokių pardavimų, tačiau gavosi taip: išplatinus informaciją apie deimantinį puodą pavasarį Frankfurte vykstančioje namų apyvokos reikmenų mugėje AMBIENTE, partneriai iš Rusijos jau užsakė nemažai tokių puodų.. Reikia paminėti, kad šie puodai gaminami tik klientui užsakius… Pasirodo tokių, kurie gali ir NORI sau maistą virti tokiuose puoduose yra visai nemažai..

Kategorijos: Verslas, Zwilling