Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis


Pagaliau galiu šiek tiek ramiau atsikvėpti, nes jau galutinai pabaigėme “Mabrės” viešbučio remontus. Buvome vienas iš pirmųjų privačių Vilniaus senamiesčio viešbučių ir tai savotiškai užduoda mums nemažą užduotį ir toliau būti išskirtiniu.

Ir ne vien tik naujas interjeras ar mūsų išskirtinis viešbučio kiemelis daro ” Mabrę” kitokia. Vis tik didžiausia vertybė yra personalo nepaprastai didelės pastangos suteikti svečiams geriausią paslaugą. Ne tik svečiai, tiekėjai, bet ir mūsų konkurentai tai pabrėžia.

Na, bet sugrįžtu prie pačio viešbučio atnaujinimo. Į vidaus rekonstrukciją , baldus ir kitą įrangą buvo investuota per 2,5 mln. litų. Projektą parengė architektė Agnė Balkevičiūtė ir mes su ja labai sėkmingai dirbome. Priimant dizaino sprendimus, ypatingas dėmesys buvo skirtas senamiesčio atmosferai išlaikyti, bet taip pat neatsilikti nuo modernių technologijų ir šiuolaikinio dizaino sprendimų. Baldus gamino UAB“ Baldora“, kuri mums iš pasaulinės baldų parodos Kelne specialiai parvežė faneruotos reljefinės plokštės,kuri unikalių technologijų dėka turi natūralios faneruotės reljefinį paviršių. Išgaunami raštai pavadinti primenančiais tikrąją gamtą pavadinimais, tokiais kaip „bangos“, „vandenynas“, „mozaika“, „meldai“.
Viešbučio holus ir keletą liukso klasės kambarių papuošė žymaus Lietuvos menininko Vlado Mackevičiaus tapytos freskos. Vladas dirbo tarsi išprotėjęs- netausodamas savęs ir aš nepaprastai už tai esu jam dėkinga. Jis atsižvelgė į bendrą stilistinę visumą ir sujungė praeitį su dabartimi.
Visuose viešbučio kambariuose, restorane bei viešose erdvėse yra įrengtas bevielis inteneto ryšys ( kad visi ir visada galėtų paskaityti mano BLOG’ą :) ), sumontuoti plokščiaekraniai televizoriai ir oro kondicionieriai.

Labai džiaugiuosi, kad netrukus viešbutyje duris atvers ir prabangus grožio salonas. Jame šeimininkaus ne tik Vilniuje žinomas kirpimo meistras Zbignev Koliato. Čia veiks ajurvedinio masažo ir kūno procedūrų kabinetas.

Vytauto ( viešbučio vadovo Vytauto Jonėno) mintis, kad mes stengiamės, kaip ir prieš 13 metų išlikti ramybės, komforto ir elegancijos uostu Vilniaus senamiestyje ir mums tai pavyksta, yra geriausias viso mūsų daromo darbo apibūdinimas.

Kategorijos: Mabre, Verslas

Vienas Komentaras iki šiol.

  1. Valentina says:

    Bet truputį trūksta jaukumo (gėlių, paveikslų, staltiesių ar pan.). Tikiuosi, tai negalutinės nuotraukos.

    Bet šiaip gražu…