Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Kai kiekvienais metais pavasarį vykstu į ” Ambiente” parodą Frankfurte, pagrindinis mano tikslas būna surasti ką nors gražaus ir naujo “Zwillingo”Stalas ir virtuvė” klientams,t.y. jų namams, jų virtuvėms. Taip buvo ir šį kartą, tačiau užsakytos naujienos ne visada atkeliauja iš karto po parodos. Kartais reikia sulaukti netgi rudens.. :)

Taigi, noriu supažindinti su viena gražia iniciatyva, kuri vyksta pasaulyje. Ir Lietuvoje taip pat..

Viena iš mūsų partnerių Didžiojoje Britanijoje, kompanija gaminanti porcelianą,“CHURCHILL” prisijungė prie globalios Whatever it Takes iniciatyvos, kurios metu pasaulyje žinomų žmonių ( filmų, muzikos, sporto žvaigždės; karaliai, Nobelio premijų laureatai ir t.t. ) buvo paprašyta skirti 30 min. ir per jas sukurti piešinį – vilties simbolį, padovanoti savo autoportretą bei parašyti palinkėjimą ateičiai. Šie piešiniai papuošia puodelius ir lėkštutes, marškinėlius, kosmetiką, netgi batus ir kitus produktus.

Nuo kiekvieno parduoto produkto dalis pelno skiriama esminėms problemoms pasaulyje spręsti: skurdo mažinimui, vaikų išnaudojimui, aplinkos apsaugos problemoms, vienu žodžiu, labdarai.
Piešinukų tikrai yra įvairių, nes jau daugiau nei 600 įžymybių dalyvauja tame projekte. Be to, buvo pasirinkta labai įvairus spektras žmonių, kad sau įdomų rastų ir mėgstantys madą, ir roko ar klasikinę muziką, ir dailę..

Viskas pakuojama į dovaninę pakuotę ir pati pakuotė jau yra dalis gražumo.Taigi, tikrai nebloga idėja tiems, kurie nori įdomesnio sprendimo einant į svečius ir pvz. žino, kad vakarėlio šeimininkas yra vienos ar kitos žvaigždės didelis fanas.

Dažnai daikto funkcionalumą su menu ir puikia labdaros idėja sujungti gana sunku, o čia , manau, kad puikiai pavyko. O ir šiaip smagu, kad pasaulinio lygio žvaigždės rūpinasi ir stengiasi, kad pasaulis būtų gražesnis.

P.S. Mūsų parduotuvė yra Pilies gatvėje, užsukite tiesiog šiaip pasižiūrėti į tuos apipaišytus puodelius ir lėkštutes. Juk nebūtina iš karto juos pirkti..

Kategorijos: Įdomybės, Zwilling

5 Komentarų iki šiol.

  1. Justas says:

    Pilies gatve plati ir ilga – kur tiksliai?:) Visai idomus puodeliai..:)

  2. Rasa says:

    Parduotuve yra pacioje gatves pradzioje – Pilies 5. Lauksime jusu:)

  3. Rene says:

    Grazus dalykeliai.Ideja dovanoms tikrai puiki.
    Rasote apie labdara.Man idomu,kur turtingi zmones deda savo daiktus,kai keicia naujais?

  4. asta says:

    visa virtuve pilna “zwilingo”,keliausiu vel….

  5. Rita says:

    Man patinka parduotuves merginos..Super aptarnavimas!