Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Vakar vakare Lietuvos mados gyvenime buvo neeilinis įvykis- Juozas Statkevičius pristatė savo jubiliejinę kolekciją..Ji nuostabi. Tą patvirtins visi, kurie matė. Šia kolekcija jis tarsi nužvelgė visus metus, kuriais kūrė. Buvo dieninių, proginių, vakarinių drabužių. Viskas dvelkė elegancija ir nepaprastu subtilumu. Net muzikos takelio vienas iš autorių buvo pats Juozas.

Jis sugeba savo drabužiais suteikti moterims lengvumo. Kartais atrodo, kad gana paprastais drabužiais sukuriamas išskirtinumo jausmas. Šioje kolekcijoje labai matėsi, kad Juozas yra nepaprastai talentingas, pvz. su jo kurtu juodo sijono ir baltos palaidinės ansambliu ( kaip nuobodu,tiesa? ) gali būti vakaro karalienė. Manau, kad jei esi vieną kartą tapusi jo kliente, ja būsi visą gyvenimą, nors pasikeitus finansinei situacijai gal galėsi sau leisti siūtis ne tiek ir daug.

Pats renginys buvo suorganizuotas taip sklandžiai ir stilingai, kad manau net Juozo talento skeptikai šį kartą neturėtų ką pasakyti. Utenos pramogų arena buvo tapusi pasaulinio lygio scena madoms. Meninės projekcijos, šviesos. Juozukas visada pagalvoja apie smulkiausias detales, tad ir čia netgi elegantiškos pagalvėlės ant kurių sėdėjome buvo išsiuvinėtos jo logo. Netgi kvietimai į jo kolekcijų pristatymus būna tokie įdomūs, kad verta pasilikti atminimui.

Beje, šį kartą išeinant moterys gavo gėlių, o jis pats buvo prašęs jam jų nedovanoti.

Šį vakarą kolekciją galėjo stebėti ne tik kviestiniai svečiai, bet ir žmonės tiesiog nusipirkę bilietus. Ir už tai turime Juozui padėkoti, nes tokia galimybė pasitaiko ne kiekvienam.

Džiaugiuosi, kad Juozas Statkevičius nepasirinko lengvesnio kelio ir “nepabėgo” į Paryžių ( kur jam yra siuloma aukštos pozicijos) . Mes tikrai galime didžiuotis, kad Lietuva turi tokį kūrėją.

Žodžiu, aš jį myliu.. :)

Kategorijos: Laisvalaikis

4 Komentarų iki šiol.

  1. asta says:

    labai gaila kad nepavyko ir man ten pabuti su dukra esam dideles jo gerbejos nors ..neturim nei vieno jo kurinio ,bet knyga ir kvepalai pacioj garbingiausioj vietoj musu namuose.tik kvepalus naudojam pagalvelem kvepinti(gal neisizeis Juozukas)nes jie primena vaikysteje lankytus senos mociutes namus jos senoviskas medzio spintas ir skrynias.Dukrai pazadejau kad vestuvines sukneles tikrai vaziuosim i Vilniu pas Juoza gaila kad Kaune jo nera….

  2. Tomas says:

    Na, kadangi Lietuvoje Juozuko pamatyti nepavyko, belieka laukti jo Londone :) Girdėjau, jog vienas iš jo renginių ar pristatymų turėtų vykti ir Didžiosios Britanijos sotinėje.

  3. Rūta says:

    Jis NUOSTABUS!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jo darbai dar NUOSTABESNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mes su drauge taip pat juokaujam, kad tekėsim tik tada, kai galėsim pas Juozuka suknias pasisiudinti:
    ) nemačiau nei vieno jo darbo, kad nepatiktu, žurnaluose, televizijoj visur galima atpažinti, kad tai Jo darbai… Nesuprantu tik vieno, kodėl yra tiek snobų ir pavydžių žmonių???? Kurie vis nori ir nori Juozui ikasti…bet aš žinau atsakymą, todėl, kad jo darbų niekas nepakartos, nesugebės, todėl tai tik pavydžių žmonių šnekos… Laikykis Juozuk MES UŽ TAVE!!!!!!!!!!!

  4. Stiliste says:

    Nuostabus zmogus,dziugu jog teko ji pamatyti!Jo knygos guli geriausioje lentynos vietoje,be jo kvepalu ne zingsnio!Absoliuciai juom zaviuosi ir noriu jog jam labai labai stipriai sektusi!!!Jis Genijus!