Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Nespėjome apsidairyti, o jau ir vėl Naujieji “ant nosies”. Na, gal dar daugelis iš mūsų asmeniškai nelabai planuojame kur, su kuo sutiksime Naujuosius, tačiau restoranai jau pilnu tempu galvoja programas ir turi siųsti parneriams pasiūlymus šiai iškilmingai nakčiai. Galvojame ir mes.. Kiekvienais metais būdavo labai linksmos, trankios šou programos, įžymūs atlikėjai, daug dainų, triukšmo..

Tačiau šiais metais vis svarstome ar tikrai visiems to reikia?

O ką daryti jei nori ramiai pasėdėti tą vakarą be televizoriaus žiūrėjimo?

Jei nori skaniai pavalgyti, bet negaminti pats?

Norisi tik klausyti ramios muzikos, kalbėtis ir tiesiog įkvėpti ramybės?

Tokiems, kurie ieško ramybės tą vakarą arba yra vieniši nelabai ir yra kur pasėdėti ( nebent namuose ). Dauguma restoranų būna pilni šurmulio arba iš vis užsakyti..

O kartais juk taip noris paprastumo be pompastikos.. ir esi už tai pasiruošęs užmokėti ne mažiau nei už šou programas, net ir šiais visuotinės depresijos versle laikais..

Kategorijos: Laisvalaikis, Restoranas

3 Komentarų iki šiol.

  1. Justas J. says:

    Na mano asmenine nuomone, Naujakas klube/restorana yra žiauriai nyku. No offence:) Kažkaip aš tai manau, kad į klubus galima šiaip bet kada nueiti ir Naujaką švęsti tarp krūvos girtų nepažįstamų tai kažkaip nekas… Geriau jau tarp girtų, bet gerų pažįstamų:) Geriausia kur nors kokią sodybą nuomotis, šiaip už miesto kur nors, su krūva draugų (ar bent jau kiek jų įmanoma surinkti) :)

  2. giedre says:

    šiais metais norėčiau paprastų ir jaukių naujųjų metų, be didelės kompanijos ir trankių linksmybių :) tik kad nera kur pasislept kai visi aplink svencia :) o namuose sedet irgi nesinori :)

  3. asta says:

    Labai seniai svenciau trankiai,naujus,gal del mazu vaiku ,o gal kad nauji kazkoks nesusipratimas poSV.Kaledu,juk jau bunam atsvente, atsisoke ,atsivalge…Pritariu visokiom sventem tik kad butu nenuvalkiota o kazkas naujai,jei oras leis ant ledo ispilto tai nakciai paciuozineti ,jei ne tai prie zidinio,manau blogiausia planuotojui ,o geriausia sveciui ekspromtu kazkur papuolusiam…