Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

aut.E.Tutkus

Tiesą sakant, man jau tikrai pabodo tas be perstojo krentantis vanduo iš dangaus..Arba mano atmintis labai trumpa, arba kažkas kito, bet aš nebeprisimenu tokios lietingos savaitės savo gyvenime.

Gali būti, kad šiuo metu man dėl darbų ( restorano lauko terasos atidarymas, restorano svečių staliukų rezervacijos sėdėti lauke ir jų perkėlimas į vidų ir t.t.) ypatingai norėjosi gero oro ir kai jis buvo toks keistas, tai dėl to ir krito į  akis taip ypatingai.. Bet man jau pabodo ir tiek.

Šiandien visą diena pliaupiantis lietus gali būti ir alibi kodėl taip mažai piliečių atėjo balsuoti. Tačiau aš taip nemanau..Jei toks lietus būtų buvęs per Lietuvos Prezidento rinkimus, manau, kad vistiek būtų atėję labai didelis skaičius žmonių.. Tiesiog turbūt mes dar nemokame galvoti globaliau ir mums tėra svarbu tik savo Lietuviškas daržas.

Gal čia tada labiau ne lietus kaltas, o Tėvo diena? Daugelis išvažiavo pas savo tėvus, tie kurie jų jau neturi lankė kapus..ir politika jau tikrai čia būna ne pirmasis prioritetas..

Beje, dabar berašant suvokiau vieną gerą šios lietaus savaitės bruožą- man nereikėjo laistyti viso kiemo, kuriame gėlininkas pasodino gėles, naują žolytę.. :) Buvo prisakyta, kad tą turiu daryti kasdien bent jau porą savaičių, kol augalėliai įsitvirtins..

Taigi, gal ir nėra taip blogai kai kasdien lyja..tik prašyčiau ne ilgiau nei kokia 10-15min per dieną..artėjančią savaitę jau norisi matyti daugiau žmonių gatvėje.

Kategorijos: Uncategorized