Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

aut.E.Tutkus

Šiandien nutiko vienas įvykis, kuris privertė mane pagalvoti kiek svarbu gimtadienis ir kaip kartais gali nutikti, kad pamiršti pasveikinti savo draugą per kasdieninius rūpesčius..

Aš visada užsirašau kalendoriuje savo artimų žmonių gimtadienius, tačiau šiandien taip nutiko, kad vieno jų buvau neužsirašiusi.. Bendravau su tuo žmogumi šiandien kelis draugus, jis netgi kažkaip pakvietė mane vakare išgerti kartu vyno, bet kadangi aš pavargusi, tai kaip ir visada atsisakiau..Tik vėlai vakare bendraujant Skype išaiškėjo, kad jis šiandien švenčia gimtadienį, kad buvo svečių vakarėlis ir t.t. 

Kaip aš pasijaučiau? Sakyčiau, kad labai keistai.. pasidarė liūdna dėl to, kad tas žmogus man nepasakė, ar nepriminė, kad šiandien tokia diena. Aš manau, kad daugelis mūsų žinodami, kad draugas švenčia gimtadienį, net ir pavargę surastų jėgų jį pasveiktini ir pabūti kartu..

Ir visai nesvarbu, kad tas žmogus sako, kad jam gimtadienis nėra svarbus.. Aš manau, kad ta diena svarbi kiekvienam iš mūsų.

Aš sutinku, kad mamos, tėtės ir kitų artimiausių giminaičių gimtadienius turi atsiminti net ir iš miego prikeltas, nes juk visą amželį nugyvenai juos švęsdamas, tačiau draugų kartais nelabai..

Nežinau kas būna rugsėjo mėnesį, gal rudeniniai lietūs verčia būti dažniau namuose, tačiau lygiai po 9 mėnesių,t.y.birželį gimsta labai daug vaikų..Na, bet jau mano daug draugų ir kolegų gimė būtent šį mėnesį.

Vokiečiai netgi turi tokius specialiai išleistus “Gimtadienių kalendorius”, kuriuose susirašai visų gimtadienius ir jis metai iš metų yra aktualus..

Dabar tie, kurie yra Facebook’e irgi yra parašę savo gimtadienių datas..

O ką dar padaryti, kad taip kaip šiandien nenutiktų niekada?

Kategorijos: Pamąstymai apie..

5 Komentarų iki šiol.

  1. Justas says:

    Mane gelbsti priminimai kalendoriuje ir zinoma nuostabusis facebookas:)

  2. Osvaldas says:

    Kaip malonu vėl skaityti Tavo mintis. Gėda, kad niekaip neparašau nieko pats…. Ech, šaunuolė!

  3. Rasa says:

    As zinok Osvaldai tiek minciu turiu dabar, bet miegas man siuo metu svarbiau uz rasymus, nes pavargstu diena,o be to kiekviena minute suplanuota.. Beje, tau miegas irgi siuo metu svarbiau nei rasymai. Praeis laiko ir jau tada abu rasysime… Aciu tau uz palaikyma.

  4. Justas says:

    Gal pradedam grupini bloga rasyti?:)

  5. Asta says:

    Gerb. Rasa, mane paprastai gelbsti toks puslapis http://www.gimimodiena.lt/ Čia galima susivesti draugų gimtadienius pačiam, arba nusiųsti el.paštu žinutę draugui, kad jis tai padarytų pats. Prieš gimtadienius ir jų dieną atkeliauja priminimai į el. paštą. Man toks būdas tarnauja du metus ir niekada nepavedė.