Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Zwilling parduotuves internetine svetaine

Štai dabar pagalvoju, ką aš paskutiniu laiku veikiau ir kodėl taip mažai rašiau – vis ryškėja, kad keletą darbelių vis tik užimdavo visą mano laiką.

Taigi, šiandien apie ką tik paleistą parduotuvės “Zwilling”Stalas ir virtuvė” internetinę svetainę.

Svetainėje pristatome plačiau mūsų parduotuvėje esančius prekių ženklus, čia bus galima surasti informaciją apie parduotuvėje vykstančias akcijas, taip pat bus daug informacijos ir apie tai, kaip prižiūrėti savo indus, stalo įrankius ir dar daug kitų įdomių dalykų. Stengsimės būti kokybiškiausių daiktų namams bei jų virtuvei ekspertai, tad dalinsimės su svetainės lankytojais geriausiais patarimais.

Ir pirmoji gera žinia visą birželį tiems, kurie vertina klasiką: kompanijos „WEDGWOOD” porceliano servizas „Pearl” su 30 procentų nuolaida.

Taipogi jūsų patogumui tinklapyje rasite dovanų sąrašą, kurio pagalba draugai galės žinoti, kokių dovanų norėtumėte.  Be to,  galėsite susipažinti ir užsisakyti verslo dovanas su pageidaujama atributika arba tiesiog nupirkti salono dovanų kuponą.

Tad kviečiame į dar “dažais kvepiančius” “Zwilling”Stalas ir virtuvė” interneto namus – ir laukiame jūsų atsiliepimų apie mūsų saloną.

Kategorijos: Verslas, Zwilling

Vienas Komentaras iki šiol.

  1. Justas says:

    Labai gražus tinklapis. Ypač tas peiliukas vietoj pelytės kursoriaus patiko:)