Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Gautas išskirtinis paštas

Parašė Rasa 2009 Aug 12 2 Komentarų

dovana

Net patys kartais nepagalvojame kiek džiaugsmo galime suteikti kitam žmogui tiesiog savo dėmesiu ir rūpestingumu.

Eilinė diena..rytas..kaip visada noriu kuo greičiau išgerti puodelį kavos ir važiuoti į darbą ( ten išgerti LABAI daug kavos) ir atlikti galybę darbelių..

Nuotaika nėra pati geriausia…

Atvažiavusi į darbą ant savo darbo stalo randu paketą, kuris jau supakuotas labai neįprastai- popierius toks į kurį seniau vyniodavo arba daktarišką dešrą arba knygas, šniūrelis irgi toks kaip pakulų.. Žodžiu, o užrašai irgi specialiai padaryti.. Visas įpakavimas tiesiog nepriekaištingai tobulas.

Kadangi kolegos visi užsisukę savo darbuose, neklausinėju nei iš kur jis, nei kas jį atnešė, nes iš įpakavimo matosi, kad tai nėra Lietuvos paštu siųstas siuntinukas..

Neturiu žalio supratimo nei kas man atsiuntė, nei kas ten yra..

Išsipakuoju ir viską suprantu…

Dieną prieš tą siuntinuką, bendravau su vienu žmogum, kuris nors ir nesimatome dažnai yra man sieloje gana artimas..panašios vertybės, supratimas apie verslą ir šiaip žmogiškus dalykus.

Taigi, pasakojau jam, kad labai džiaugiausi, kai skaitydama vieną knygą, kurią man per gimtadienį padovanojo mano mama apžiūrinėjau jos viršelį ir radau, kad viršelio dizainą darė būtent tas žmogus. Juk smagu, kai būna toks malonus sutapimas..

Tada man buvo pasakyta, kad yra tarsi tos knygos tęsinys ir jo viršelis taip pat to paties žmogaus darbas..berods tik užsiminiau, kad reiks tos knygos paieškoti ir nusipirkti..ir toliau kalbėjome apie darbus..

Kitą rytą radau šitą siuntinuką..argi gali būti kas nors gražiau už tokius dalykus?

Kai nustebusi dėkojau Skypu, man buvo pasakyta, kad tai yra visai normalu ir nieko stebuklingo..

O vis dėl  to kaip gera daryti gerus darbus, nors kartais tau pačiam tai gali atrodyti tik menka smulkmenėlė..

P.S. Ir dar..tas žmogus yra labai sėkminga ir daug dirbanti moteris. :)

Kategorijos: Knygos, Pamąstymai apie..

2 Komentarų iki šiol.

  1. Laima says:

    is smulkiu dziugiu staigmeneliu susideda didelis dziaugsmas, svarbu dziugina tai , kad kazkas apie tave pagalvojo, prisimine ir cia ne ta knyga visa esme, Rasa ta knyga aisku butu radusi, bet zmogaus rupestis svarbu, jo noras suteikt fantastiska jausma , kad kazkas apie tave galvoja

  2. lapai says:

    Bet juk iš tiesų tai yra normalų normaliausia – vieną dieną tu kažkam padarai gerą darbą, ar pakeli nuotaiką, o gal tiesiog esi, o kitą dieną sulauki džiaugsmo iš kitų. Smagios nedidelės (o kartais gal ir didelės) dovanėlės yra vienas iš gyvenimo džiaugsmų. Aš jas vadinu Šiuobeituo kaip Mikė Pūkuotukas :)