Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Shanti jogos centras

Parašė Rasa 2009 Sep 9 0 Komentarų

shanti jogos centras

“Joga yra tobulėjimo kelias. Ji balansuoja, harmonizuoja, valo ir stiprina kūną, protą ir dvasią. Joga – tai kelias į tobulą sveikatą, proto valdymą ir taiką su savimi, pasauliu, gamta ir Dievu.”

Swami Vishnu Devananda

Jau antra savaitė kai vėl atgaivinau savo jogos pamokų lankymą.

Blogai, kad buvau tai apleidusi, nes dabar tarsi viskas iš pradžių, kūnas jau viską pamiršęs, o kur dar prisideda supratimas, kad praleisdama jogos užsiėmimus praleidau daug galimybių būti sveikesnė.

Žinoma, kad grįžau lankyti jogos į savo mėgstamą Shanti jogos centrą. Niekur kitur net negalvojau eiti, nes man svarbu kokie mokytojai veda užsiėmimus ir ar jie tikrai daro tai iš širdies.

Būtent taip ir jaučiuosi ten.

Taip jausdavausi dar ir tada, kai šis centras buvo Kalvarijų 1, mažose patalpėlėse, kur persirengti būdavo viena erdvė, o vyrai atskirti tik širma. Pamenu atbėgdavau paskutinė, kartais net labai pavėlavusi, įslinkdavau visa sunkai kvėpuojanti, o mane pasitikdavo ramus, geras mokytojos žvilgsnis. Po užsiėmimo visos įtampos kaip nebūta, tik jėgų žymiai daugiau darbams daryti..

Man niekada nebuvo esmė išorinė prabanga, bet svarbus turinys, tačiau tai ką pamačiau atejusi į naujas šio centro patapas žinoma nudžiugino.

Centras įsikūręs- labai arti dangaus, t.y. 9 aukšte, per kurio didelius langus darydamas pratimus matai Gedimino pilį, žalią Vilnių ir visą panoramą. Esi tarsi pakilęs nuo kasdienybės ir darai jogos pratimus..

Visos patalpos įrengtos su ypatinga meile- ramios spalvos, tyli muzika, komfortiškas dušas ir persirengimo kambariai. Po jogos užsiėmimo pasiūloma arbatos su medumi ir pyrago.. ir išeini į miesto triukšmą laimingas ir ramus, belaukiantis kito susitikimo..

Kategorijos: Laisvalaikis