Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Knyga “PINIGŲ MEDIS”

Parašė Rasa 2009 Sep 10 3 Komentarų

pinigu medis

Neseniai išėjusi Julitos Varanauskienės knyga “Pinigų medis” yra matyt pati pirmoji lietuvių autorės knyga apie šeimos pinigų valdymą, kuri parašyta paprasta ir suprantama kiekvienam kalba.

Esu skaičiusi visai nemažai panašaus pobūdžio knygų kitomis kalbomis, tačiau lietuviškai ir dar aprašant lietuviškos šeimos tradicijas nieko nebuvo.

Taigi, sveikintina idėja ir labai džiaugiuosi, kad tokia knyga atsirado.

Ji linksma, kasdieniškais pavyzdžiais grysta pamokymų knyga, kurią skaitant nesijauti, kad labai jau čia tau kažkas pamokslauja.

Gera knygos ir kaina ( apie 11 Lt.) ir tai leidžia ją nusipirkti daugiau žmonių, nei brangias verslo knygas. Ir jaunimui tokia kaina manau, kad prieinama.Autorė savo patarimais tarsi tampa sava ir jaunimui, pvz. vienas pasakojimas kai mergina savo sesei gimtadienio proga dovanoja paprastas šlepetes ir tualetinio popieriaus ritinėlį, kas reiškia- nepatinka dovana, eik š… ir t.t.

Tikrai žmonėms, kurie baigę ekonomikos studijas,  dirba su finansais ar daro verslą, čia daug naujų idėjų nebebus, tačiau žmonėms, kurie nelabai su tuo susidūrė – galima pasiimti nemažai gerų naujų idėjų.

Gerbiu autorę ir džiaugiuosi už ją ir todėl, kad ji įgyvendino savo svajonę- atsisėdo ir parašė knygą, susijusią su jos tiesioginiu darbu, bet ir nemažai su tiesiog moteriška patirtimi.

O juk kiek žmonių vis ruošiasi kažką panašaus parašyti ir niekaip nepadaro..

Kategorijos: Knygos, Laisvalaikis

3 Komentarų iki šiol.

  1. Justas says:

    Mano mama dirba su “Versus Aureus” leidykla. Tai sakė dabar, kai sunkmetis, tai viena sėkmingiausių jų knygų. Jau man rodos antrą kartą kartos tiražą. Žinoma, kaina taip pat labai prisideda prie to:)

  2. rene says:

    Kazkaip dabar pagalvojau,kad uzdirbti pinigu,ju tureti,moketi skaiciuoti ,protingai tvarkytis,is viso-tureti pinigu-reikia drasos.
    Pro rimta knyga apie finansus ar versla ,tikrai dabar praeiciau,ir del kainos,ir del to,kad abejociau savim,o sitoks pasiulymas,dar sunkmeciu-tikrai vertingas.Smagu,kai zmones galvoja ir dalinasi ,kuo turi.

  3. xbondx says:

    http://xbondx.net – Naujausi filmai internete nemokamai.