Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Automobilių nuomos verslas

Parašė Rasa 2008 Nov 5 1 Komentaras

Jau beveik metai kaip neturime savo automobilio Vokietijoje. Jo mums čia nereikia, nes būname tik keletą savaičių per metus ir atskridę į Vokietiją visada nuomuojamės automobilį iš “SIXT”, “EUROPCAR”,”HERZ” ar kitos automobilių nuomos bendrovės.

Tai pirmiausia mums labai patogu:

  • automobilis visada švarus ir pačiam jo nereikia niekada plauti;
  • visada pilnas bakas degalų;
  • nereikia mokėti už ilgą automobilio parkavimą ( kol esame Lietuvoje) oro uoste;
  • niekada negenda;
  • nereikia žieminių padangų :)

Žodžiu, vieni privalumai.

Bet svarbiausia yra tai, kad kiekvieną kartą gauni naują automobilį. Nežinau kodėl, gal mums tik taip sekasi, kad visi jie būna pravažiavę nuo 56 iki 600 km. Niekada nebuvo daugiau..

Ir galvoji ar jie tokius naujus automobilius tik oro uostuose duoda, ar šiaip visur jie nauji.

Yra dar ir kita svarbi priežastis- didieji automobilių nuomotojai perka naujus automobilius tūkstančiais vienetų ir turi tokias geras sąlygas( iki 25 % nuolaidos ) pas automoblių pradavėjus, kad jiems yra biznis nuo to, kad nupirkę pigiai naują automobilį ir nuomavę jį apie metus, automobilį parduoda ir gauna kainą, kurią mokėjo už naują automobilį jį perkant.

Taigi, vartotojas visada gauna naują automobilį, o nuomos kompanija nepraranda nieko ir duodama “super kainą” automobilio nuomai.

Ir tikrai, nuomos bendrovės bent jau Vokietijoje klesti- oro uoste atskridimo salėje visos sienos mirga tik pvz. SIXT reklama, nuomojamų automobilių stovėjimo aikštelėse didelis judėjimas.

Kategorijos: Kelionės, Verslas

Vienas Komentaras iki šiol.

  1. Tomas says:

    Pastaruoju metu man ir gimtineje nebereikia automobilio X-) Ironiska, bet cia vietine automobiliu nuoma kazkokiu budu sugeba pasiulyti zemesnes kainas nei vokisku firmu autonuomos filialai.