Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Graži idėja Kalėdoms biure

Parašė Rasa 2008 Nov 11 3 Komentarų

Vakar sužinojau apie labai gražią idėją švęsti Kalėdas biure.

Juk vis daugiau ir daugiau taupome, šiemet turbūt kompanijos nedarys didelių Kalėdinių vakarėlių su savo darbuotojais. Tačiau vis tiek norisi ( o ir nepaprastai reikia ) pabūti kartu su kolegomis, aptarti praėjusius metus ir pasidžiaugti nuveiktais darbais. Galų gale šiek tiek kiekvienam iš mūsų pakelti nuotaiką ir turėti vilties, kad kitie metai bus geresni.

Taigi, man atrodo, kad vieną iš variantų vakarėliui galite rasti pas renginių organizatorius TERRA LT. Jie siūlo biurams Šv. Kalėdų belaukiant nustebinti darbuotojus į duris pasibeldusiu Eiguliu, kuris atneš tikrą, mišku kvepiančią eglę, padės ją papuošti ir iškilmingai įžiebęs paskelbs artėjančių švenčių pradžią…Ir kaip smagu būtų šiais laikais turėti kalėdinę eglutę, kuri atkeliautų ne iš parduotuvės..

Na, o tiems, kurie šiais metais turės daug dovanų, bet iki šiol neturi to, kas atneš Jums šventinį dovanų maišą, TERRA LT irgi turi išeitį. Jų muzikinė programa su Elfais ir Kalėdų Seneliu tikrai puiki ( kaip ir nuostabūs Kalėdų Senelio rūbai).

Kompanijoje dirba jauni žmonės, kurie savo idėjomis ir energija daryti darbą tik gerai tikrai gali nustebinti.

Daugiau informacijos yra jų internetiniame puslapyje: http://www.terralt.eu/

Kategorijos: Įdomybės, Verslas

3 Komentarų iki šiol.

  1. Rasa says:

    Jei jau prakalbom apie nestandartinius sprendimus sventems, tai http://www.upas.lt siulo sventes svesti kitaip – be alkoholio – turetu buti smagu isbandyti kitoki poziuri ir, matyt, kitoki sventini dziugesi:)

  2. Rita says:

    Rasa, is visos pagarbos – bet gal pabandyk apseiti be tu uzsakomuju reklaminiu straipsniu pas save “bloge” !!! suprantu kad reklama padeda gyventi , bet juk uzsakomuju zinuciu visur ir taip pilna visur , ypac pries sventes. Neleisk nusivilti tavo sauniu puslapiu, kuri su malonumu pavartau ! sekmes

  3. Rasa says:

    Miela Rita, rasiau labai nuosirdziai apie Terra LT, nes ten dirba mano brolis su zmona ir tikrai labai stengiasi.
    Tai nera uzsakomasis straipsnis. :)
    O savo BLOG’e ir rasau labai nuosirdziai apie tai kuo tikiu.
    Tiesiog pries Kaledas jie toki produkta sugalvojo ir jis aktualus siuo metu.