Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Visi žinome kaip ne tik kartais, bet visada svarbu atsirasti laiku tinkamoje vietoje. Ir tada sėkmė garantuota. 

Šiandien čia kaip pavyzdį noriu papasakoti istoriją, kuri pasakoja, kad net kalbant svarbu ne tik tai ką sakai, bet svarbu ir kiek įtaigiai, kiek tiksliai ( netuščiažodžiaujant ) tai pasakai.

Žodžiu, visas pasaulis žino kad posakį “NEKLAUSK, KĄ TAVO ŠALIS GALI DUOTI TAU, KLAUSK, KĄ TU GALI DUOTI SAVO ŠALIAI” pasakė John F.Kennedy.

Nepamenu kur, bet skaičiau, kad labai panašiai jau prieš kelis dešimtmečiusi iki J.F.Kennedy tą kalbėjo JAV federalinio teismo teisėjas Holmes ir kitas JAV prezidentas Harding .

Holmes sakė: ” Dabar pats laikas…prisiminti, ką šalis yra davusi kiekvienam iš mūsų, ir paklausti save, kuo mes galim atsilyginti savo šaliai”.

Harding sakė: ” Mums reikalinga piliečių bendruomenė, susirūpinusi ne tiek tuo, ką jai gali duoti vyriausybė, kiek tuo, ką gero ji gali padaryti visai nacijai”.

Taigi, to nieks nežino. Užtat visas pasaulis išgirdęs šitą frazę žino kad tai J.F.Kennedy. :)

Kategorijos: Įdomybės

2 Komentarų iki šiol.

  1. Rene says:

    Keista,kad Jums Rasa,dar tai daro ispudi.jus tikrai visa galva protingesne uz ta John F. Kennedy!Juk siai laikais ,issunkusi zmogu,salis nieko neduoda jam.net lengvai numirti.Pasidomekite ,kaip vargsta zmones,gaudami paprastu nuskausminamuju,nors jis atidaves saliai savo sveikata,savo jaunyste ,energija,tikejes ja…Duok Dieve,kad netektu susidurti su ta sistema.jus-geras zmogus.

  2. Rene says:

    Atsiprasau,norejau ,,JUS” zodi rasyti tik didziosiomis raidemis.JUS to VERTA!