Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

Šios savaitės temos

Parašė Rasa 2008 Dec 22 4 Komentarų

aut.E.Tutkus

Šią savaitę jaučiu, kad savo dienoraštyje visiškai nerašysiu verslo temomis ( nors jos nėra pagrindinės ir šiaip mano BLOG’e ).

Taigi, šią savaitę bus liūdna čia skaityti tiems, kurie tikisi rasti konkrečių, aiškių darbinių minčių.

Prieš Kalėdas, nori to ar nenori, imi ir pergalvoji kas įvyko per metus gero, naujo, įdomaus. Ir galbūt todėl man šiuo metu į galvą šauna mintys tik apie artimus žmones, apie santykius tarp žmonių, o ne apie pinigus ir darbą.

Taigi, pradedam.

Skrendant lėktuve skaičiau apie tai, kad turtingi žmonės jau nežino ką dovanoti savo artimiesiems dovanų Kalėdoms ir todėl pvz. nuperka visatoje Žvaigždę arba žemės plotelį Mėnulyje. Dažniausiai apie tai žino tik tie, kurie ją pardavė ir , žinoma, tas, kuris tai nupirko. Po to turbūt galima girtis draugams ir t.t., kad tu turi tą Žvaigždę..

Žinoma, tai visai gražu ir galbūt priimtina, tačiau man tai atrodo visiška tuštybė.

Pirma, su tais pinigais galima padaryti daug naudingesnių dalykų ir kam nors padaryti gražią šventę nuperkant valgyti, apsirengti ar dar ką nors.

Antra, ir manau, kad svarbiausia, juk tikrosios Žvaigždės, kurios yra svarbios- tai jūsų mylimojo akys, kurios žiūri į jus ir tikrai spindėdamos skleidžia šviesą. Ir būtent tokios Žvaigždės nenupirksi už jokius pinigus.

Taigi, linkiu kievienam savosios tikrosios Žvaigždės.

Kategorijos: Pamąstymai apie..

4 Komentarų iki šiol.

  1. Laura says:

    Labai geras įrašas!

  2. L.............. says:

    visiskai sutinku su siame straipsnyje issakytomis mintimis, nuostabus palinkejimas pabaigoje. Tikrai kaledines nuotaikos..tikrai koks aplink gyvenimas bebutu, vistiek siom dienom taip malonu pasinert i prisiminimus i Kaledas vaikysteje jaunysteje, tiesiog nori nenori esi visa diena mintyse su artimais zmonemis,juk problemu ir dziaugsmu turim visus metus, o va siltu santykiu tarp zmoniu taip kartais truksta..As manau kad bent akimirka kiekvienas is musu pagalvotu kaip suteikt kazkam gerio, nesvarbu ar tai materiali dovana ar zvilgsnis , sypsena, geras zodis…kiek gerio pakibtu virs musu..stai taip as suprantu Sv Kaledu dvasia..

  3. Rene says:

    O as neriu siemet draugams dovanu po angeliuka,snaigiu ir varpeli.papuosiu mazyciais svarovskio kristaliukais ir,jei nuosirdziai pasakyti,sirdyje minciu yra ,kad gal nesupras manes…
    Vis del to,Rasa,sv,Kaledu proga,prisizadu Jums angeliuka.Kada busiu Vilniuje,paliksiu jusu parduotuvej,kur saket Pilies gatvej.Deja,tai gali buti ir tik pavasari,bet angeliukai visad zmonems reikalingi;-)

  4. Rasa says:

    Mieloji,aciu Jums labai. Kai busite Vilniuje butinai uzeikite pas mane isgerti kavos. As labai lauksiu.Butinai ,butinai..