Rasa Martens

Rasos Martens dienoraštis

aut.E.Tutkus

Šį kartą būnant Bonoje ir dar per Kalėdas nutiko viena keista  istorija, kurią girdint tik šiaip galvotum, kad taip nebūna. Tačiau tai atsitiko su mano vyro brolio sūnumi, todėl netikėti  ja nėra pagrindo.

Žodžiu, du jauni, gražūs žmonės ( vaikinas 30, mergina 25 metų ) gyvena skirtinguose pasaulio kampeliuose. Jis- Kanadoje, ji- Australijoje. Abu gimę Vokietijoje, bet su tėvais išvykę į skirtingas šalis. Jis dirba IT srityje, ji- studijuoja ir turi piloto licenziją.

Per šias Kalėdas visa giminė sužino, kad jie tuokiasi, nors pamatė vienas kitą tik prieš 3 dienas. Nieko nesuprantame..juk jie netgi atneše gražiai išspausdintus kvietimus į vestuves; pasakoja, kad nuotakos suknelė jau siūdinama Olandijoje..

Taigi, pasirodo, prieš maždaug 4 mėnesius jie susipažino internete ir kasdien bendraudami Skype ir telefonu įsimylėjo viens kitą. Nie vienas, nei kitas tuo metu negalėjo skristi į svečius viens pas kitą, nes spaudė darbai ir mokslai..ir jie pagrindinį sprendimą padarė internetu.

Susitikimas buvo suplanuotas dabar, Vokietijoje, per Kalėdas, nes tuo metu abu turi atostogas. Vaikinas nupirko jai sužadėtuvių žiedą su deimantu ( pagal amerikonų ir kanadiečių tradicijas žiedo kaina turi būti tokia, kokia yra 2 mėnesių vyro alga :) ) ir atskrido į Vokietiją..

Rizika begalinė..tačiau kai jie vienas kitą pamatė, tai buvo tikra meilė.

Žinoma, daugelis iš mūsų negalėtų taip aklai nerti į santuoką nepažinus žmogaus, tačiau juk yra atvejų, kai žmonės vos kelis kartus pasimatę ir susituokę gyvena labai laimingai..

Ir tai dar vienas įrodymas, kad visai neblogas tas internetas. :) Beje, jie susipažino kažkokiame puslapyje, kur skelbiasi ieškantys pažinčių krikščionybę išpažįstantys žmonės.

P.S.Ir dar…jų vestuvės bus kovo pabaigoje, o medaus mėnesį, t.y. savaite, abu nusprendė praleisti Vilniuje. Na, aš tuo ypač džiaugiuosi..

Kategorijos: Įdomybės, Kelionės

6 Komentarų iki šiol.

  1. Rene says:

    Tikiu meile,tikiu zmonemis!!

  2. ežiukai says:

    hmz… o po vestuvių ir po medaus mėnesio? irgi skype, telefonas, darbai, mokslai… istorija neįtikėtina, bet graži :). tikiuosi, kad sėkmingai viskas klostysis ;).

  3. noname says:

    esme ne laike ir ne vietose, o ryžtingume. kai žmonės nusprendžia ir savo sprendimo laikosi be visokių dvejonių ir interpretacijų, tuomet viskas gaunasi stipru ir stabilu.
    mano seneliai susituokė beveik nepažįstami ir jų ryšys buvo labai gilus ir stiprus.

  4. Nice! Vis delto meile is pirmo zvilgsnio ne mitas! Manau, kad taip netgi romantiskiau ir idomiau. Tada santuoka asocijuojasi ne su tuo, kad “turejome dvi iseitis: skirtis arba tuoktis”, o su pazinimo dziaugsmu ir mielomis mazutemis staigmenomis kiekviena diena! Nuostabu!

  5. […] (Pretendavo: atlaikyk.net merginų blogai, Justo susitiksim, martens.lt meilės istorija) […]

  6. Evil says:

    Nieko neįtikėtino, ypač kai žinai tokia pačią istoriją tik su nelaiminga pabaiga :) na, dideliausios sėkmės jiems